Säg nåt då! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (154.6 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Albin Grenholm
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132212567
Säg nåt då! (ljudbok)

Säg nåt då! (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-08

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Adrian har alltid varit utanför, längst ner i hierarkin. Som tur är har han i alla fall sin bästa kompis Emma vid sin sida. Men precis innan de ska börja nian bestämmer sig Emma för att de inte ska umgås mer. Hon vill ha en förändring, och det verkar innebära att Adrian måste bort, eftersom töntighet smittar. Och plötsligt är Adrian ensammast i världen.
Samtidigt dör Adrians mormor och när höstlovet närmar sig bestämmer Adrian sig för att åka och hälsa på sin morfar i Luleå. Mest för att slippa ett ensamt lov i Örnsköldsvik och mammas frågor om varför Emma aldrig hälsar på längre.
I Luleå träffar Adrian Vega, som är hans raka motsats. Hon är social, rolig och spontan. Det sprakar mellan dem, förälskelsen är omedelbar. Men det finns ett problem -- Vega tror att Adrian är som hon. Vad kommer hända när hon får veta att Adrian egentligen är ... ingenting?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ida Ömalm Ronvall

  • Framtid : 11 berättelser för mellanstadiet

    Kerstin Lundberg Hahn, Karin Aspenström, Oskar Källner, Oskar Kroon, Ida Ömalm Ronvall

    En mystisk brevvän, en upptäckt som ställer världen på ända, en bilfärd som förändrar allt ... Framtiden kan ligga flera tusen år framåt i tiden, eller bara ett ögonblick bort. Här har vi samlat tio noveller och en tecknad serie som på olika sätt ...

  • Inte som du

    Johanna Schreiber, Ida Ömalm Ronvall

    Som tjej räcker det typ att vara bra på en grej. Som kille måste man vara bäst på allt för att ens ha en chans. Ester är skolans populäraste tjej. Hon är lagkapten i konståkningslaget, blir bjuden på alla fester och har ett tjejgäng där alla allti...