Blixtregn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Blixtbarn (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2021-03-26
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132213823

Blixtregn Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-26

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag tror inte att någon är som du, Eli. Dagda kallade dig för ett blixtbarn när hon berättade om allt du varit med om. Allt från blixten i din stuga till kraften och ... allt. Ett blixtbarn fullt av kraft.

Eli har, tillsammans med Nåjd och Dagda, tagit sig till Himinfjäll. Hon lyckades stoppa Vittra och marorna i striden på berget Stalo, men befarar att de kommer börja röra på sig igen. I Himinfjäll hoppas hon att kimärerna ska komma till deras hjälp, men inser snart att de är korrumperade maktgalningar som vägrar att ens erkänna marornas existens. Samtidigt kämpar hon med ett annat problem - kraften som har pulserat i hennes armstump, hennes enda vapen mot marorna, har slocknat. Tillsammans med Nåjd reser hon återigen söderut, för att väcka kraften till liv. Det Eli inte vet är att hennes kraft kommer med ett högt pris, och innan allt är över kommer hon vara tvungen att göra saker som känns omöjliga.

Blixtregn är den andra boken om Eli och uppföljaren till den hyllade Blixtbarn. David Renklint har skapat en modern och samtidigt tidlös saga, om kampen för överlevnad och en bättre värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Renklint