Ska det kännas så här? (och andra svåra frågor) : känsloboken 2 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (26.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Känsloboken (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2021-07-23
Upplaga
2
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Annika Lundholm Moberg
ISBN
9789132214066
Ska det kännas så här? (och andra svåra frågor) : känsloboken 2 (e-bok)

Ska det kännas så här? (och andra svåra frågor) : känsloboken 2 (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-07-23

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är meningen med livet? Varför får inte jag bestämma över allt själv? Vad händer i framtiden?

En del frågor är lätta att svara på, som ett mattetal eller vilken favoritfärg man har. Men så finns de där riktigt kluriga frågorna. De som inte alltid har något svar. Om allt från varför kompisar sviker till vad som händer när man dör. Och det är just sådana frågor som den här boken handlar om. Ibland är det svårt att prata om känslor, man kanske tror att ingen förstår en. Men oftast är det precis tvärtom. Man är inte alls ensam och väldigt många funderar på exakt samma saker.

Ska det kännas så här? är en uppföljare till hyllade Känsloboken som lästs av massor av barn och föräldrar. Genom att försöka sätta ord på känslorna kan man bli av med den gnagande oron som sitter i kroppen.

Författaren och barnpsykologen Reyhaneh Ahangaran gör en fördjupning i ämnet. Boken passar barn mellan ungefär 7 och 12 år och deras föräldrar. Reyhanehs första bok Allt som händer inuti, om psykisk hälsa för mellanstadiebarn, blev liksom Känsloboken fint mottagen. Tillsammans med formgivaren och illustratören Annika Lundholm Moberg har hon återigen skapat en slags guide för små barn om stora känslor, med massor av igenkänning och exempel från vardagen. Språket är anpassat för barn som vill läsa själva, men boken passar bra att läsa högt tillsammans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Reyhaneh Ahangaran

  • Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

    Reyhaneh Ahangaran

    Ibland är man ledsen utan att förstå varför, ibland är man så glad att man inte kan sluta skratta, ibland är man så orolig att man får ont i magen ... och då hjälper det nästan alltid att sätta ord på hur det känns! Reyhaneh Ahangaran, barnpsykolo...

  • Allt som händer inuti : om tankar och känslor från A till Ö

    Reyhaneh Ahangaran

    Fler och yngre barn än någonsin söker sig till barn- och ungdomspsykiatrin i Sverige. Både barn och föräldrar vågar be om hjälp. Det är bra. Men innebär psykisk ohälsa att man "bara" mår dåligt eller att man faktiskt är sjuk? Barnpsykolo...