Vägen hem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (120.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Evighetens hus (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2022-06-03
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132215759

Vägen hem Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-03

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Under de slingrande grenarna och alla löv skymtar det som en gång var en smedja och kanske ett hem. När jag blundar hör jag rösten igen: Du kommer att överleva. Min vackra, starka flicka. Du klarar det."

Resan till Irland har förändrat Mikas liv. Hon slits sönder av längtan efter Caitlin, flickan hon träffade där, flickan som känns som en syster och är så lik Mika att det är kusligt.

En fantastisk upptäckt gör att Mikas familj återvänder till Irland och byn Lisdoonvarna för att söka sanningen. Vad hände egentligen flickan Caitlin Ó Conchobhair och hennes familj under svältkatastrofen på 1800-talet? Och hur kan hennes historia hänga ihop med Mikas? Sökandet leder till en hisnande resa genom tid och rum, på jakt efter tröst och hopp och en förklaring till allt märkligt som händer.

Evighetens hus - Vägen hem är uppföljaren till Flykten. Det är en gåtfull historia som bygger på verkliga händelser. Det är också berättelsen om två familjer som är sammanlänkade genom tiden och om en fruktansvärd period i Irlands historia som fortfarande lever kvar i människors hjärtan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Hagmar