Ingen återvändo (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Elektrogänget (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-06-01
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Emmy Wahlbäck
ISBN
9789132215858

Ingen återvändo E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-06-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sienna och de andra vet att de har ett enda uppdrag: Att besegra den ökände vapenhandlaren Isidor. Han har tagit deras fostermamma till fånga och nu är han ute efter barnen och deras övernaturliga krafter. Samtidigt dyker den otrevliga fru Sender från Barnomsorgsbyrån upp. Hon får absolut inte upptäcka vad som har hänt, då kommer syskonen att hamna på barnhem igen! En lögn blir snabbt till fler, snart har barnen trasslat in sig ordentligt samtidigt som hotet från Isidor kommer allt närmare ... Nu handlar kampen inte bara om att få vara tillsammans som en familj, utan om liv och död.

Ingen återvändo är andra boken om Elektrogänget, en grupp föräldralösa barn som genom en kärnkraftsolycka fått fantastiska superkrafter! Möt Sienna som kan göra sig osynlig, Elvin som är blind men ändå kan känna av människors närvaro, Kala som är superstark och Simon som sitter i rullstol men trots det kan sväva högt upp i luften.

Ingen återvändo är den spännande fortsättningen på Den första striden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ömer Oguz

  • Den första striden

    Ömer Oguz

    Sienna blev bortlämnad som bebis och har sedan dess flyttat mellan olika fosterhem. Trots att hon har försökt att passa in har ingen av familjerna velat adoptera henne, de säger att hon är konstig, att hon är obehaglig. Ingen förklarar vad de mena...