Flickan med det magiska håret (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Onyeka (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-03-23
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789132216367

Flickan med det magiska håret E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-03-23

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tolvåriga Onyeka känner sig inte som alla andra. Hon är missnöjd med det mesta, hon får konstiga känsloutbrott utan förvarning och hon är blyg. Men det allra värsta är håret. Det är omöjligt att kamma och växer supersnabbt. Onyeka skäms för sitt hår men som tur är finns Cheyenne, kompisen som absolut inte bryr sig om vad andra tycker.

Men ingen av dem hade någonsin kunnat föreställa sig att håret är ... magiskt. När Onyeka räddar Cheyenne från att drunkna inser hon att hon inte bara är "lite annorlunda" - hon har superkrafter.

Onyekas liv förändras på ett ögonblick och snart befinner hon sig på väg till Nigeria där hon ska få träffa ungdomar som är som hon, på en skola som kallas Solens akademi. Det blir ett hisnande äventyr - både fruktansvärt svårt och helt fantastiskt. På skolan lär hon sig bemästra sina krafter och får vänner för livet.

Ingen anar att någon förbereder en ondskefull plan för barnen på Solens akademi. Har Onyeka och hennes vänner en chans mot den som vill uppnå makt över en hel värld?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tolá Okogwu