Den första striden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (193.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Elektrogänget (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2022-09-23
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132216756

Den första striden Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-23

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sienna blev bortlämnad som bebis och har sedan dess flyttat mellan olika fosterhem. Trots att hon har försökt att passa in har ingen av familjerna velat adoptera henne, de säger att hon är konstig, att hon är obehaglig. Ingen förklarar vad de menar, men det är uppenbart att hon inte är som alla andra. Nu får Sienna en sista chans, när hon anländer till Madame L:s stora hus. Där bor redan tre andra föräldralösa barn och Sienna gör återigen sitt bästa för att inte vara till besvär. Snart inser hon dock att det är något mystiskt som pågår i huset. Det verkar som att de andra barnen har olika ... krafter? Sienna förstår ingenting, men när hon en natt smyger ner i källaren hittar hon hemliga dokument. De handlar om henne, barnen och en kärnkraftsolycka som inträffade kort efter att Sienna föddes. Hänger olyckan ihop med barnens krafter, och innebär det att även Sienna har övernaturliga förmågor?

Den första striden är den första delen i serien Elektrogänget. Det är en actionfylld bok om ett gäng oväntade superhjältar, men även om ensamhet och vänskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ömer Oguz

  • Ingen återvändo

    Ömer Oguz

    Sienna och de andra vet att de har ett enda uppdrag: Att besegra den ökände vapenhandlaren Isidor. Han har tagit deras fostermamma till fånga och nu är han ute efter barnen och deras övernaturliga krafter. Samtidigt dyker den otrevliga fru Sender ...