Mitt i smeten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (39.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Milla & Milla (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2023-07-20
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Caroline Bruce
Illustratör/Fotograf
Sofie Lind Mesterton
ISBN
9789132216770

Mitt i smeten E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-20

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken handlar om mig, Milla, och min bästa vän Milla. Ja, jag vet - vi har samma namn! Vi är också lika bra på att hitta på knäppa idéer och baka smaskiga kakor.

Från den dagen en ny tjej kommer in i klassrummet och sätter sig bredvid Milla, är ingenting längre sig likt. Nu händer allt möjligt roligt och knäppt!

Milla och Milla har inte bara samma namn, de har också exakt samma humor. Ibland räcker det med att de tittar på varandra för att skrattet ska börja poppa som tusen popcorn! Det är samma sak med alla galna idéer de får - till exempel hur man gör ätbart hundbajs eller kapar sin lärares tangentbord eller spelar in ljudet av en perfekt prutt och skickar det till ... oj, just det, ett prank går lite fel och Millas storebrors flickvän blir rasande. Nu måste Milla & Milla ställa allt till rätta utan att avslöja sig själva. Och hur bra kommer det gå, tror du?

I den nya serien Milla & Milla vill författaren Anne Sofie Hammer berätta om tjejer "helt utan tjejproblem" - att de bara ska ha så roligt som möjligt utan att tänka på konsekvenserna för en gång skull.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Sofie Hammer