Rensa i röran med feng shui (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2000-08-01
Förlag
Bokförlaget Forum AB
Originalspråk
Engelska
Dimensioner
175 x 120 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Bl,Qcb
ISBN
9789137116440
Rensa i röran med feng shui (kartonnage)

Rensa i röran med feng shui

det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem

(9 röster)  |  Läs 9 recensioner
Kartonnage Svenska, 2000-08-01

Slutsåld

Rensa i röran och förändra ditt liv! Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera. När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi. Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem får energin där att stagnera. I den här lilla men innehållsrika boken ger hon handfasta råd och många inspirerande exempel på hur andra har gjort och vilka omvälvande resultat de har uppnått.

Karen Kingston har arbetat med feng shui i drygt tjugo år och utvecklat en speciell energireningsmetod. Hon håller kurser och seminarier över hela världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Rensa i röran med feng shui. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En av de bästa bocker
  BC, 22 januari 2011

  Har läst njut och lär mig mycket .Ganska enkel att komma ingång och för de som inte tror på Feng Shui det skadar aldrig att ha fint hemma

 2. Dags att rensa upp där hemma?
  Rekomenderas varmt, 15 januari 2010

  Lättläst bok som verkligen fick mej att inse värdet av att röja upp där hemma. En bok som jag ofta tar fram och läser om och om igen. Har även boken i pocketformat där jag strukit under det viktigaste så jag snabbt kan läsa det när jag vill komma igång snabbt med rensningen.

 3. Rensa i Röran med Feng Shui
  MER, 21 september 2006

  Detta är den bästa bok jag läst i hela mitt liv. Gick för två år sedan igenom en katastrofal skilsmässa och kämpar fortfarande dagligen för att hålla mig och barnen flytande. Har läst så många självhjälpsböcker och många har varit fantastiskt bra men svåra att agera efter, Rensa i röran var något konkret att ta tag i och jag har mått bättre denna veckan sen jag satte fart att rensa i min röra både hemma och på jobbet.

 4. Nja..
  johan, 13 maj 2006

  Jag tyckte boken ballade ur i slutet.. För mycket "religöst" trams, och så börjar hon prata om bajs i slutet!? What? Jaja, men första halvan av boken var okej, resten gillade jag inte.

 5. Andas ut!
  Sara, 27 mars 2006

  Det här är en aha-upplevelse på ett par hundra sidor. Du läser boken, reser dig upp med beslutsam blick och befriar dig själv från skräp det tagit dig årtal att hitta på en anledning att behålla. Lättnaden låter inte vänta på sig...
  Kunde dock varit utan flummet i slutet, som avhandlar rensning av kroppen och själen.

 6. Rensa och må bra!
  sf, 11 januari 2006

  Det här är den bästa boken jag har läst under senaste åren! Den har varit till otroligt stor hjälp för att få en mer harmonisk tillvaro.

  Boken är lättläst och välformulerad. Jag kan inte förtså hur jag har klarat mig utan denna underbara bok! Jag har slängt massor av onödiga prylar och kan numera förstå kopplingen hur ett stökigt och rörigt hem (och psyke) påverkar mig negativt. Läs boken!

 7. Otroligt BRA bok!
  Anna, 16 augusti 2003

  Oj oj oj vilken energi jag fick...
  Först läste jag boken och knappt var jag färdig, förrän nån ville låna den och den var nog utlånad i ett år till olika personer!
  Jag hade redan innan börjat röja lite och fick verkligen ork, lust o inspiration att röja mer när jag läst boken. Ju mer jag röjde, ju lättare kändes allt - som om ett tungt ok lyftes från mina axlar!
  Nu ett-och-ett-halft-år senare, saknar jag ingenting av det jag kastade, skänkte eller sålde. Sånt som jag sparat för... Läs hela recensionen

 8. En magisk bok!
  Eva, 26 mars 2003

  Denna bok gav mig så otroligt mycket energi så jag var tvungen att köpa två till, för utlåning! Den kan få oss att flytta berg! Själva rensandet och röjandet av allt skräp man samlar på sig ger så otroligt mycket, både för kroppen och själen!
  Det bästa var t ex att kasta gamla foton av folk man inte längre umgås med, eller "fel" presenter man fått, men känt sig "tvungen" att behålla.
  Det är en stor befrielse att slippa alla prylar man inte behöver.
  På samma gång kändes det som a... Läs hela recensionen

 9. Inspiration och ångest
  Maria, 24 november 2002

  Att läsa denna bok gör mig väldigt inspirerad men samtidigt så ger den mig ont i magen av att numera kunna se allt som ligger hemma och "skräpar", saker som jag inte ens reflekterade över tidigare.
  Har lyckas med att ge bort alla mina kompletta årgångar av 15 år med "Allt om mat", Läkarmissonen har fått halva klädförrådet (saknar inget) och onödiga köksredskap är förpassade ut ur köket och det känns skönt. Det här är bara början!
  Ställer mig dock något tveksam till "tarmrening" som no... Läs hela recensionen

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Karen Kingston