Smala människors sju hemligheter (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2001-01-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Torfgård
Originaltitel
Seven Secrets of Slim People
Medarbetare
Goodman, Shawn
Dimensioner
240 x 145 x 30 mm
Vikt
595 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789137116907
Smala människors sju hemligheter (inbunden)

Smala människors sju hemligheter

Inbunden Svenska, 2001-01-01

Slutsåld

Det viktiga är inte vad du äter utan hur du äter. Börja gå ner i vikt idag - utan att avstå från dina älsklingsrätter.
Är din högsta önskan att uppnå eller återfå din idealvikt? Bantningskurer fungerar inte, det är bara att inse, men nu kan du sluta räkna kalorier. Ta kontroll över dina matvanor och förändra ditt liv för alltid! Ändra ditt förhållningssätt till mat och ätande och få en varaktigt slankare kropp.
Smala människors sju hemligheter är en annorlunda bantningsbok därför att den behandlar orsakerna till varför man äter för mycket: Gå inte ner i vikt igen utan lös de bakomliggande problemen med övervikt en gång för alla.
Smala människors sju hemlighetervisar dig att permanent viktminskning inte alls är svårt: Du kommer att kunna njuta av att äta och på samma gång skaffa dig en mycket god hälsa och en slank kropp. Metoden är naturlig och sker nästan automatiskt eftersom du redan vet hur du ska äta - du behöver bara friska upp minnet.
Smala människors sju hemligheter leder dig, en dag i taget, genom enkla beprövade steg till din perfekta kropp och en livslång befrielse från bantning.

Vikki Hansen har själv lidit av ätstörningar och övervikt i över tjugo år. Hon har utarbetat Smala människors sju hemligheter och själv befriat sig från sina problem med mat och vikt. Nu hjälper hon andra genom att föreläsa och hålla kurser internationellt. Vikki har grundat flera institut som arbetar med ätstörningsproblem.

Shawn Goodman är journalist och arbetar med marknadsföring och har också gjort sig fri från många års problem med ätstörningar. Hon var Vikkis första klient och har sedan hon började leva efter Smala människors sju hemligheter lyckats behålla sin idealvikt. Vikki och Shawn har samarbetat under de senaste tretton åren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna