Mera självkänsla! (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Wallin, Minna (form)
Dimensioner
145 x 22 x 12 mm
Vikt
420 g
SAB
Dok
ISBN
9789137129792
Mera självkänsla! (inbunden)

Mera självkänsla!

i kärlek och relationer, i föräldraskap, i arbetslivet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2006-09-01
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Mera självkänsla! finns även som ljudbok>>

"År 2006 är det på tiden att du behandlar dig själv med lika mycket kärlek, respekt och omtanke som du behandlar andra du tycker om."Mia Törnblom, coach i personlig utveckling.

Mera självkänsla! är en efterlängtad fortsättning på och fördjupning av Mia Törnbloms succébok Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar. I den nya boken görs en djupgående beskrivning av vilka tekniker man kan använda sig av för att få ett mer levande liv, fullt av skratt och glädje. Hon beskriver hur träningsprogrammet fungerar i olika roller i livet, framför allt i ledarskap, föräldraskap och i relationer, men här finns också exempel på vilka följder bristen på självkänsla kan leda till.
Med en god självkänsla tycker vi helt enkelt om oss själva för dem vi är, medan en låg självkänsla begränsar vår livslust och får oss att känna oss misslyckade och otillräckliga. För att må bättre är det därför nödvändigt att känna till skillnaden mellan självförtroende och självkänsla:

Självförtroende: tron på den egna personens förmåga att prestera.

Självkänsla: medvetenheten om den egna personens värde, det vill säga mitt eget värde i mina egna ögon.

I boken görs en grundlig genomgång av vad självkänsla är och hur man på egen hand kan träna upp den, alltsammans berättat med mycket humor. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare i personlig utveckling.
Mera självkänsla! är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som aldrig tidigare har hört talas om självkänsla. Boken är skriven för alla som har valt att - eller vill - börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.

Mia Törnblomär 39 år och coach och föreläsare i personlig utveckling. Bland hennes klienter finns alltifrån företagsledare, skådespelare, medieprofiler till unga kvinnor som farit illa. Liksom i den tidigare boken Självkänsla nu! varvar hon historier ur sitt eget liv med erfarenheter och kunskap från människor hon mött i sitt arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mera självkänsla!
  2. +
  3. Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur av Mia Törnblom (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mera självkänsla!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mera pladder!
    karina, 26 december 2007

    Tråkig upprepning av samma visa, som så många inom samma genre redan skrivit om och om igen...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mia Törnblom

Övrig information

Mera självkänsla! är en efterlängtad fortsättning på och fördjupning av Mia Törnbloms succébok Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp själen och självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar. I den nya boken går Mia ett steg längre och visar med mycket humor och stor insikt hur vi kan öka vår självkänsla i olika roller i livet, till exempel i arbetslivet, i föräldraskap och i vänskaps- och kärleksrelationer. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare i personlig utveckling. Här finns också exempel på vilka följder bristen på självkänsla kan leda till. Mera självkänsla! är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som aldrig tidigare har hört talas om självkänsla. Boken är skriven för alla som har valt att ¿ eller vill ¿ börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.