Bränn fett : öka din ämnesomsättning, gå ner i vikt och må bättre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
374
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Anna Olsson
Originaltitel
Ultrametabolism
Medarbetare
Hugoson, Jonas (form)
Dimensioner
210 x 160 x 30 mm
Vikt
600 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789137130538

Bränn fett : öka din ämnesomsättning, gå ner i vikt och må bättre

Inbunden,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Bränn fett bygger på den allra senaste forskningen inom näringsgenetik hur maten fungerar ihop med våra gener. Lär dig hur just din ämnesomsättning arbetar och du kan programmera kroppen att minska i vikt utan att banta på traditionellt vis. I del ett beskrivs vanliga myter som får oss att gå upp i vikt i stället för att minska i vikt, till exempel svältmyten, kalorimyten, fettmyten och kolhydratmyten. Del två ger viktiga nycklar till de nya rönen om viktminskning och ämnesomsättningen: hur man tar kontroll över aptiten, minskar stressen, minskar inflammation i kroppen, hindrar de fria radikalerna att ta över, effektiviserar ämnesomsättningen, stärker sköldkörtelns funktion och sköter om levern för att förhindra toxisk övervikt. Del tre handlar om att bränna fett på bästa sätt genom att äta naturlig kost, undvika fallgropar, bryta dåliga vanor, avgifta systemet, återfinna balansen i ämnesomsättningen och bevara den livet ut.Boken förklarar också:* Varför du faktiskt behöver äta kolhydrater för att gå ner i vikt.* Vad vissa skadliga ämnen som finns i mycket av det vi äter kan ställa till med och hur du undviker dem.* Varför kroppen är konstruerad för att gå upp i vikt och hur du kan programmera om den till att bränna fett.* Varför mindre mat och mer motion faktiskt kan göra dig fetare.* Hur du speedar upp din ämnesomsättning så att du förbränner fett när du sover.* Varför ett visst ämne kan vara den bristvara som kroppen behöver för att kunna gå ner i vikt och varför 95 procent av oss inte får i oss tillräckligt av det.

Mark Hyman är medicine doktor och en av världens främsta inom hälsoforskning. Han är chefredaktör för den välkända amerikanska tidskriften Alternative Therapies in Health and Medicine. I tio år drev han kursgården Canyon Ranch och har hjälpt tusentals människor till bestående viktminskning. Nu arbetar han på privatpraktik i Lennox, Massachusetts.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dr Mark Hyman

Övrig information

Bränn fett bygger på den allra senaste forskningen inom näringsgenetik - hur maten fungerar ihop med våra gener. Genom att lära dig hur just din ämnesomsättning arbetar kan du programmera kroppen att minska i vikt utan att banta på traditionellt vis. Boken förklarar:
- Varför du faktiskt behöver äta kolhydrater för att gå ner i vikt.
- Varför kroppen är konstruerad för att gå upp i vikt och hur du kan programmera om den till att bränna fett.
- Varför dina viktminskningsförsök misslyckas - och hur du uppnår bestående viktminskning utan stor ansträngning.
- Varför mindre mat och mer motion faktiskt kan göra dig fetare.
- Hur du tar kontroll över matsuget och uppnår mättnadskänsla utan att räkna kolhydrater, fett eller kalorier.
- Hur du "speedar upp" din ämnesomsättning så att du förbränner fett när du sover.
Lär dig att bränna fett på bästa sätt - och hålla vikten livet ut!