Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2009-09-16
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Harvard, Anna (form)
Dimensioner
180 x 137 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Dokb,Dokb
ISBN
9789137132235

Du äger!

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2009-09-16
172 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åtskilliga ungdomar läser och har läst Mias tidigare böcker. Lärare, kuratorer och föräldrar står på kö för att få boka tid med henne. Många har bett om den och nu är den här. Mias viktigaste bok.

Som unga får vi lära oss att vårda och träna kroppen, äta riktigt, göra läxorna och borsta tänderna. Men själens kondition talas det sällan om. Alltför sällan. Precis som med idrott och hälsa är det något man under uppväxten lägger grunden till för resten av livet, menar Mia Törnblom.

Med humor, övningar och exempel visar Mia Törnblom hur ungdomar kan stärka sin självkänsla och bli bättre på att se sin del i situationer som uppstår i skolan, på fritiden och i kompisgänget. Ett tiotal killar och tjejer i 16?20-årsåldern berättar själva personligt och tankeväckande om sina åsikter och erfarenheter av att sticka ut, gå på nitar och till sist hitta sig själv.

"Jag vill att läsaren ska känna igen sig, bli inspirerad och känna hopp. Att du duger som du är och att du kan nå dit du vill. Och dessutom må bra på vägen!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du äger!
  2. +
  3. Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla av Mia Törnblom (pocket).

Köp båda 2 för 226 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du äger!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ett recept på lycka!
    Linn, 11 december 2009

    Du äger! är en sådär riktigt bra bok. Eller bra kanske är fel ord. Viktig. One of a kind. Den borde diskuteras i alla högstadier. Alla femtonåringar borde få ett ex på ungdomsmottagningsbesöket med klassen. En sån där ovanlig bok som alla borde läsa, rita i, stryka under och kryssa över i.
    Varför har det hittills bara funnit såna här böcker för vuxna? Mia har en sådan insyn i dagens yngre generationers verklighet att det är läskigt. Ungdomar idag VET att utseendet är viktigt. De VET att p... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Du äger!