Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2008-04-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ågren, Helene (form)
Dimensioner
219 x 140 x 23 mm
Vikt
360 g
SAB
Qci,Dokb
ISBN
9789137133515
Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar (inbunden)

Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2008-04-01

Slutsåld

Vill du njuta mer av livet?

Den här boken handlar om vår tids kanske största bristvaror, tid och pengar. Hur får man båda att räcka till? På ett konkret och lättförståeligt sätt, med många exempel och praktiska övningar, förklarar författarna hur "rika" människor tänker och agerar. Och hur du kan göra på samma sätt!

Författarna ifrågasätter gamla sanningar om hur ekonomi fungerar och kullkastar mycken vedertagen kunskap. Till exempel den att ekonomi är tråkigt och obegripligt för vanligt folk.

Boken är dock inte någon populistisk framställning om hur man snabbt blir rik. Istället är det en handfast guide och ett hjälpmedel till dig som vill förändra ditt liv. Allt som krävs är modet att tänka om och våga se saker från ett nytt perspektiv.

Ett rikare liv, ett liv där du har tid och pengar att ägna dig åt det du upplever som meningsfullt och inspirerande, är både möjligt och tillgängligt för alla.

Charlie Söderberg är inspiratör, konfrontatör och coach. Förutom att utbilda och föreläsa arbetar han med egna investeringar, som ekonomisk rådgivare i tv-programmet "Lyxfällan" och som privatekonomisk coach i Expressen och på TV4 Morgon.

Lennart Göthe är VD för ResursHuset AB, ett företag som förmedlar coacher för personlig och ekonomisk utveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varför inte redan i skolan
  Bjorn Anderlund, 29 januari 2014

  Det här är viktigare kunskap än man kan få i den vanliga skolan.
  Det borde ingå i baskunskaper för vanligt folk. Fler skulle kunna optimera sitt liv och där med få kraft över till annat än att bara försörja sig.
  Köp lär och förstå på ett nytt vis.
  AO

 2. Bra tips
  Ola Forsberg, 27 januari 2014

  Många kloka ord och övningar.
  Vad jag främst tog till mig var hur man får mer tick tick i sitt liv.

 3. Man lär sig nya saker varje dag, ett kapitel varje...

  Man lär sig nya saker varje dag, ett kapitel varje kväll, lätt att förstå inga svåra ord mycket bra bok tipsa gärna vidare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Gör ditt barn rikt

  Jan Bolmeson, Charlie Söderberg

  En lättillgänglig handbok för föräldrar som vill ge sina barn en god ekonomisk start i livet. Här finns konkreta råd och tips för att se till att barnens konton är fyllda den dag de fyller 18. Genom att tillämpa moderna ekonomiska teorier om till ...