Alla får ligga : strategier i förförelsekonst för den moderna gentlemannen och kvinnan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2009-11-06
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ekström, Emilie Crispin (form)
Illustratör/Fotograf
Ralf Söderlind
Dimensioner
225 x 165 x 31 mm
Vikt
662 g
SAB
Qcg
ISBN
9789137135335
Alla får ligga : strategier i förförelsekonst för den moderna gentlemannen och kvinnan (inbunden)

Alla får ligga : strategier i förförelsekonst för den moderna gentlemannen och kvinnan

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2009-11-06

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Hur många har inte gått på myten om att man måste ha deffad tvättbräda på magen eller se ut som en playboymodell för att lyckas med romantiken?

I Alla får ligga får både män och kvinnor verktygen för framgång i det kittlande sociala spel som vi kallar flirt och raggning. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus här listat 170 konkreta och praktiska tips.

Med mycket humor och glimt i ögat beskriver Henrik flirtens väg till dejt i tre steg: attraktion, relation och förförelse. Boken är helt befriad från slitna raggningsfraser och uppvaktningsknep. Den stora hemligheten är istället inställning och attityd. Och när du väl lärt dig det har du förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Alla får ligga : strategier i förförelsekonst för den moderna gentlemannen och kvinnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alla får kanske ligga...
  Danielos, 18 maj 2011

  Det är en ny trend med självhjälpsböcker som förväntas kunna göra revolutionerande förbättringar i medelmåttors kärleks- och sexliv. Så blir det verkligen mer ligga av den här boken nu då? Kanske... Boken är grundlig, pedagogisk och konkret och ger faktiskt en stor mängd värdefulla tips och psykologiska analyser som kan vara användbara för oss vanliga dödliga.

  Samtidigt tycker jag det är problematiskt att boken riktar sig till båda könen, då spelet mellan könet trots allt är långt if... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 2,5.
  Britt-Marie Kullin, 17 januari 2010

  Tyckte att den här boken var sådär. Inte gav den mig speciellt mycket. Men jag är ju inte heller singel och ute efter att ragga.. För gift kanske.. Och för gammal kanske.. Trodde nog att den skulle vara lite roligare skriven än vad den var. Men är man singel och har problem med att hitta någon, så kanske boken är bra.

 3. Skratta dig till ett bättre dejtingliv!
  Linn, 11 december 2009

  Alla får ligga var en omtalad bok redan innan den kom. En bok som ger konkreta tips för att få snyggingar i säng liksom: klart man vill läsa. Vad jag var rädd för var faktiskt att den skulle likna Spelet (en bok som enligt mig är helt värdelös eftersom ingen tjej värd din uppmärksamhet skulle gå på tipsen i den). Men jag blev positivt överraskad av innehållet. Alltså: ja, den är ytlig. Ja, den generaliserar mycket. Och nej, knepen kommer inte att garantera ligg varje fredag framöver. Men fakt... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Henrik Fexeus