Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2010-08-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
320 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137136097

Det blir alltid som man tänkt sig : handbok i mental styrketräning

(4 röster)
Inbunden, Svenska, 2010-08-11
190 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Konsten att vara bäst när det gäller

Vad hade höjdhopparen Patrik Sjöberg gemensamt med Rosa Park, som vågade sätta sig på fel bänksäte? Vad förenar OS-medaljören Charlotte Kalla och Sarah Wägnert som berättade om missförhållandena på ett vårdhem? En sak är i alla fall säkert: de hade mental styrka.

Mental styrka, precis som fysisk styrka, är något man kan öva upp. Mental styrketräning innebär att stärka sina mentala muskler, att bli en spelare, inte bara en spelpjäs, på livets spelplan.

Mental styrka är att kunna kontrollera sitt inre sinnestillstånd, oavsett yttre omständigheter. Du behöver mental styrka när du står inför stora förändringar i livet, men det är också en tillgång i vardagliga situationer som när barnen bråkar i kassakön eller du ska på jobbintervju. Mentalt starka personer har förmågan att vända det negativa till något positivt och i stället hitta alternativa vägar och lösningar och de ser ovälkomna situationer som en möjlighet till personlig utveckling.

Olof Röhlander lär dig hur du blir bäst när det gäller. Du får tekniker för att öka din koncentrationsförmåga under tentan, tro mer på dig själv i arbetssituationer och öka din motivation att ta tag i disken hemma. Du får inspiration att sätta upp nya mål och övervinna svårigheter, du lär dig metoder för att våga ta emot beröm och skaka av dig kritik. Tuffa utmaningar blir inte längre något att undvika utan ett sätt att växa som människa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det blir alltid som man tänkt sig : handbok i mental styrketräning
  2. +
  3. Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning av Olof Röhlander (cd-bok).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Det blir alltid som man tänkt sig : handb...