Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
550
Utgivningsdatum
2011-03-23
Förlag
Bokförlaget Forum
Illustratör/Fotograf
Ralf Söderlind
Dimensioner
234 x 165 x 45 mm
Vikt
1080 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137136257
Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan) (inbunden)

Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-03-23
197
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Optimera dig själv!

Optimera dig själv
I tidigare böcker har Henrik Fexeus lärt oss allt om hur vi med medvetna och omedvetna signaler påverkar varandra. Nu riktar han för första gången blicken inåt mot våra egna hjärnor och vår egen förmåga. Vi har alla stor outnyttjad kapacitet, om det så gäller att bli superfokuserad, få ett bättre minne eller att nå sina drömmars mål. I boken lär du dig vidare att fatta bättre beslut, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.

Henrik, populär tankeläsare och psykologisk manipulatör, har gång på gång i förbluffande demonstrationer visat hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka fantastiska resultat vi alla kan åstadkomma genom enkel mental träning.

Konsten att få mentala superkrafter
är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: Alla kan trimma sin hjärna och lära sig tanketekniker för att få ett rikare liv.

Och till skillnad från andra med superkrafter behöver du inte ens bära trikåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)
 2. +
 3. Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i socia... av Henrik Fexeus (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket intressant bok
  Phiip, 13 maj 2011

  Har läst en del böcker på ämnet självhjälpsböcker, men tycker absolut detta är en av de bättre! Istället för att bara säga "gör si gör så" så förklarar Henrik Varför du ska göra det och Varför detta ger resultat.

  Så istället för att förlita sig på "hundraårig visdom" så backar Henrik upp det han säger med trovärdig forskning inom området!
  Ska bli kul att också lyssna på denna bok om den kommer som ljudbok!

  Rekommenderas starkt!! (får 9 av 10)

 2. Fyller ett behov
  LarsS, Lund, 31 mars 2011

  Den som går på det här och betalar för detta är nog verkligen i behov av stärkta mentala krafter!!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Konsten att få mentala superkrafter : bli...

Bokvideo