Onda avsikter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2011-05-04
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Jan Järnebrand
Originaltitel
Three weeks to say goodbye
Medarbetare
Hummingbirds, Reklambyrå (form)
Dimensioner
218 x 142 x 26 mm
Vikt
492 g
SAB
Hce
ISBN
9789137136714
Onda avsikter (inbunden)

Onda avsikter

av C J Box
(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-05-04

Slutsåld

Jack och Melissa McGuane har försökt få barn i åratal. Till slut går deras dröm i uppfyllelse när de får adoptera en liten dotter, Angelina. Men nio månader senare får de ett chockbesked när adoptionsbyrån meddelar att ett misstag har begåtts: Angelinas biologiske far, en tonårskille, har aldrig frånskrivit sig faderskapet formellt och nu vill han ha tillbaka dottern. Till sin hjälp har han sin far, en mäktig domare i Denver.Men det är något som inte stämmer. För Jack och Melissa blir det alltmer tydligt att det inte är kärlek som ligger bakom längtan efter dottern. De anar att Angelinas trygghet står på spel och de är beredda att göra allt för att få behålla henne. Konflikten trappas upp, hoten blir allt grövre, mardrömmen är ett faktum. Det blir en kamp mot klockan och ett drama på liv och död.C.J. Box när han är som bäst! En riktig rysare!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Onda avsikter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5. Spännande, välskriven och den kändes...
    Britt-Marie Kullin, 2 augusti 2013

    Betyg: 4 av 5.

    Spännande, välskriven och den kändes väldigt amerikansk. Rekommenderas för lättläst och lättsmält underhållning i kriminalhistoriens värld.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av C J Box