Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2011-09-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Einéus, Jörgen (form)
Dimensioner
240 x 140 x 20 mm
Vikt
380 g
SAB
Doeab
ISBN
9789137136851
Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning (inbunden)

Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-09-07
197
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Med rätt träning kan alla få ett mästarminne

Nu kan du klara av studierna med högsta betyg, klättra rekordsnabbt i karriären eller bara njuta av att utveckla din tankeförmåga. Du kan lära in mängder av kunskap som tidigare ansetts vara omöjlig att komma ihåg. Fokus ligger helt på vardagsnytta, från att komma ihåg dagsplaneringen och namn på personer du träffat, till att minnas innehållet i hela böcker.

Vi använder vårt minne hela tiden i allt vi gör. Minnet har inte en specifik plats i hjärnan utan är resultatet av hela hjärnans arbete. I praktiken innebär det att vi även behöver träna upp vår förmåga till koncentration, visualisering, kreativitet och snabbtänkthet för att få ett mästarminne. Kort sagt att hålla hjärnan i topptrim.

Minnet är inte bara grunden för all form av inlärning utan också för våra tankar och vår personlighet. I boken presenteras en unik modell över hur vårt minne fungerar och rikligt med övningar som inspirerar och hjälper dig att få ett eget mästarminne.

"Minnesmästaren Mattias Ribbing skriver lättfattligt och intressant om hur man som helt vanlig svennebanan kan bli en mästarnas mästare i minne." Metro

"Boken är en skön blandning av författarens egna erfarenheter, teori om hur hjärnan och minnet fungerar och, inte minst, en massa bra övningar för att förbättra koncentration och minnesförmåga. Boken är praktiskt användbar, underhållande och kan vara av särskilt intresse för studenter och lärare, men även för alla andra som är trötta på att inte minnas var de gjorde av nycklarna eller glasögonen." BTJ

"Jag tänker faktiskt ta Mattias Ribbing på allvar och börja öva upp mitt minne med hjälp av hans tricks. Geena Davis - grina - gråtatårar. Så, nu kommer jag aldrig att glömma hennes namn! Brad Pitt behöver jag ingen ramsa till för att minnas." Nerikes Allehanda
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning
 2. +
 3. Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftful... av Mattias Ribbing, Per Sundin (pocket).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kom ihåg att köpa denna bok! =)
  Sebastian, 16 december 2011

  Jag rekommenderar varmt denna bok till alla som är intresserade utav att förbättra sitt minne!

  Boken ger en bra inblick på hur hjärnan och minnet fungerar. Boken har även olika övningar i slutet på varje kapitel för att testa teorin i praktiken. Det är främst övningarna som får en att inse att det verkligen fungerar. Jag har alltid velat förbättra mitt minne/minnesteknik. Den här boken ger en väldigt bra vägledning till hur du ska gå tillväga.

  Jag har nu insett att de flest... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mattias Ribbing

Bloggat om Vägen till mästarminne : förändra ditt li...