Madeleine : prinsessan privat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2012-08-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
220 x 140 x 25 mm
Vikt
443 g
SAB
Kc.55
ISBN
9789137137117
Madeleine : prinsessan privat (inbunden)

Madeleine : prinsessan privat

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-08-01

Slutsåld

Expressens hovreporter Johan T Lindwall följer upp sin succébok om kronprinsessan Victoria med ett exklusivt porträtt av lillasyster Madeleine - prinsessan och modeikonen som fyller trettio år. För första gången skildras hennes privatliv i en bok. Johan har följt Madeleine ända sedan 1995, både hemma i Sverige och på resor världen över, och samlar här sina intryck. Det är en berättelse om prinsessan som allra helst hade sluppit stå i rampljuset.Vi får följa Madeleine från födseln, genom skolåren och fram till i dag. Det är en stark historia fylld av stormiga konflikter, men även glädje och kärlek. Vi får ta del av relationen till vännerna, syskonen Victoria och Carl Philip, mamma Silvia och pappa kungen, och förstås pojkvännerna.För första gången berättas om den okända kollapsen, spelet bakom den brutna förlovningen med Jonas Bergström och otroheten. Hur mycket visste egentligen kungen? Madeleine har efter några svåra år byggt upp en tillvaro i New York med kärleken Chris O?Neill, en start på hennes nya liv långt bort från Sverige.Om försäljningsframgången Victoria. Prinsessan privat:?En fantastisk skildring av sagan. Min uppfattning är att vartenda ord i boken är sant och relevant. Jag rekommenderar alla att läsa boken eftersom den ger en bra inblick i hur en modern monarki fungerar.? Viggo Cavling
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Madeleine : prinsessan privat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En besvikelse!
    Mr Shopoholic, 4 september 2012

    Förväntningarna var höga när första boken om prinsessan Madeleine skulle komma... och det blev platt fall! Hela boken kändes som urklipp från Se & Hör och inget nytt tillfördes berättelsen om Madeleine.

    Författaren lyfter om och om fram hur nära han står kungafamiljen och det ömsesidiga förtroende han och kungafamiljen ska ha. Jag får inte samma känsla när jag läser boken.

    Det som lämnar mig efter att ha läst boken är bara en olustig känsla över hur man återigen har gottat sig i Jonas och Madeleines uppbrott!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Madeleine : prinsessan privat