Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
På en timme
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2012-03-08
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Hummingbirds, Reklambyrå (form)
Dimensioner
160 x 115 x 10 mm
Vikt
140 g
SAB
Doef,153.6
ISBN
9789137137537
Öka din sociala kompetens : På en timme (inbunden)

Öka din sociala kompetens : På en timme

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-03-08
93
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I Öka din sociala kompetens ger beteendeexperten Henrik Fexeus dig verktygen du behöver för att bli ett socialt proffs. Hur blir man någon som andra tycker om, lyssnar uppmärksamt på och får förtroende för? Effektiva tekniker och tankesätt presenteras här på Henriks kunniga och humoristiska sätt.
Ny fackboksserieVill du utvecklas men känner att tiden inte räcker till? Nu kan du förändra ditt liv under flygresan mellan Stockholm och Malmö eller mellan sena nyheterna och läggdags. Böckerna i Forums nya handboksserie ?På en timme? tar inte mer än en timme att läsa från pärm till pärm - men innehåller kunskap som räcker en livstid.
Böckerna är alltid 80 sidor långa och författarna alltid kända experter inom sina områden. Läs även "Upptäck och skydda dig mot energitjuvar" av Ingalill Roos och "Fri från perfektionism" av Elizabeth Gummesson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Öka din sociala kompetens : På en timme. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra bok som gör just det den säger att den ska...
    Simon (Linköping), 1 juli 2013

    En bra bok som gör just det den säger att den ska göra. Dock ska man förstå att det här inte är en bok som magiskt gör den bättre, utan en bok som ger dig verktygen för att göra dig själv bättre. Social kompetens är något man jobbar hårt på under en längre tid, inget man föds med eller blir bättre på av att bara läsa om det. Det bästa sättet för att öka din sociala kompetens kommer alltid vara att våga sig ut och prata med folk, men den här boken ger dig bra tips och tricks hur du ska göra de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Fexeus