Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2012-08-22
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
440 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789137137926
Alla har talang : hitta och utveckla din och andras potential (inbunden)

Alla har talang : hitta och utveckla din och andras potential

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-08-22

Slutsåld

Du föds inte som skicklig pilot, framgångsrik företagsledare, världsmästare i höjdhopp eller rockstjärna. Du når framgång genom motivation, passion, hårt arbete - och genom att tänka rätt.Boken ger dig verktyg för att hitta din egen och andras talang. Charlotte Hågårds budskap är att ALLA har talang. Glöm dina betyg, gamla prov och eventuella intelligenstester du gjort! Här ska vi undersöka vad som är hemligheten med att bli riktigt bra på något. Hur du låser upp din egen talang och frigör din potential. Du kommer med hjälp av tips, exempel och konkreta övningar att lära dig hur du hittar din egen talangzon och maximerar avkastningen på ditt eget humankapitel - din inre talang!Några exempel på kapitelrubriker i boken: Tro på att du har talang - Upptäck din unika talang - Träna upp din talang - Gläds åt dina gener - Hitta din talangzon - Bygg på dina styrkor - Minimera dina svagheter - Släpp fram din passion - Utforska din motivation - Tänk rätt - Omge dig med andra talanger - Utveckla din och andras talang på jobbet Charlotte Hågård guidar dig utifrån sin långa erfarenhet som karriärexpert och delar med sig av intressanta berättelser ur levande livet. Hon inspirerar dig till att finna din talang utifrån passion och motivation och att se potential och talang i människorna du omger dig med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla har talang : hitta och utveckla din och andras potential. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Alla har talang! säger Charlotte Hågård
    Kristina Simar, 24 oktober 2012

    Den här boken kändes som om den vore skriven direkt till mig. Och jag tror att andra läser kommer att tänka likadant. Alla punkter om talang, gener, svagheter, styrkor och motivation var lättlästa och mycket intressanta. Själv lästa jag några stycken i taget och sedan blundade jag och fundera över det som stod skrivet och vad som passade bäst in på mig. Vad kan jag förbättra och hur? Jag försökte fylla i alla övningar som jag ansåg vara till nytta för mig. En del var lätta, men vissa fick jag... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotte Hågård