Äntligen tant! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2012-10-24
Förlag
Bokförlaget Forum
Illustratör/Fotograf
Anna Eriksson
Dimensioner
220 x 145 x 12 mm
Vikt
330 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789137138169
Äntligen tant! (häftad)

Äntligen tant!

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-10-24

Slutsåld

Nu är det tanten inom oss som bejakas, hon som vet var skåpet ska stå. Illustratören Anna Eriksson har bedrivit tantspaning och tecknat en satirisk men kärleksfull bok om hur det är att vara tant nuförtiden. Tecknade fyrfärgsillustrationer varvas med korta humoristiska texter där tanten som självutnämnd expert guidar oss genom årets olika säsonger. Vi får följa henne när hon röjer loss och detoxar. Frossar i tulpaner. Lär ut vanligt vettigt trottoarhyfs. Gillrar flugfällor. Går en nybörjarkurs i att paddla havskajak. Plockar svamp. Går med i bokcirkel. Firar jul. Bär broddar och mamelucker. Är det egentligen en tantfälla att mangla? Äter tanten semlor innan självaste Fettisdagen? Hur många tantpoäng får du själv på ett år? Gör tant-testet!Äntligen tant bjuder på en härlig kompott av gamla och nytantiga traditioner, vanor och ovanor, tips på kläder efter väder, recept, klassiskt tantiga utflyktsmål, vardagsglamour och en massa viktigt, tantigt kunnande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Äntligen tant!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen tant!
    Monica Leion, 10 juni 2016

    En passande bok att ge i present till väninnan som blivit pensionär. Väninnan uppskattade den och fick många glada skratt, det finns mycket i boken att känna igen sig i. Kanske jag får den tillbaka nästa år då jag blir pensionär;D

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Eriksson