Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2013-01-23
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Zetterberg, Erik (form)
Dimensioner
220 x 145 x 23 mm
Vikt
420 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137138367
Det sitter i huvudet : om viljans kraft att förändra ditt liv (inbunden)

Det sitter i huvudet : om viljans kraft att förändra ditt liv

(8 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-01-23
186
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur får man tag i den där känslan av att allt är möjligt? Man har flyt, det går lätt att prestera, självförtroendet är på topp och man känner sig som vinnare innan matchen ens har börjat.Hur gör man för att stå emot impulsen att vika ner sig och låta rädslan för att misslyckas ta över?Det sitter i huvudet handlar om viljan som drivkraft och visar hur du stärker dig mentalt för att må och prestera ännu bättre. Den går igenom hur du vidgar din trygghetszon, bemästrar din rädsla och skapar självförtroende för att lyckas. Det är en bok som berör och berikar - som kommer att göra skillnad i ditt liv! Den hjälper dig att utnyttja hela din potential och se på dig själv med nya ögon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det sitter i huvudet : om viljans kraft att förändra ditt liv
 2. +
 3. Så får du ett superminne : minnesteknikerna som alla kan använda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så får du ett superminne : minnesteknikerna so... av Jonas Von Essen (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Det sitter i huvudet : om viljans kraft att förändra ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspiration
  Matz Blidby, 14 november 2016

  Boken innehåller tips om hur man får en positiv inställning och hur man kan guida en organisation mot tändande mål via värderingar. Se gärna Michael live, det gjorde jag, mycket bra.

 2. Kass
  Henrik Sandbacka, 24 april 2014

  Kan inte alls rekommendera Det sitter i huvudet.

  Först och främst är mer eller mindre hela upplägget, till och med exakta formuleringar och övningar (exempelvis den klassiska övningen där man ska leta efter färger i ett rum) taget rakt av från amerikanska Anthony Robbins. Nu verkar det som att Michael har gått någon form av utbildning hos Robbins så det kanske handlar om att sprida hans lära snarare än att plagiera - men i vilket fall ser jag ingen anledning att läsa Michael Söderma... Läs hela recensionen

 3. Superbok

  Detta är en av de böcker som ALLA borde köpa!

  Tycker att företag som vill ha driftiga, kloka och trevliga arbetskamrater borde köpa den till sina anställda för att vara säker på att skapa sitt eget Winning team.

  För er som valt att köpa den - Grattis! Nu har du tagit steget till att få ett fantastiskt liv!

  Till dig som väljer bort den, superdupertråkigt att välja bort det som kommer att sätta avstamp i ditt vanliga liv till att få ett framgångsrika liv.

  Vem... Läs hela recensionen

 4. Borde läsas av alla människor. Stärkande och...
  Annica , 22 maj 2013

  Borde läsas av alla människor. Stärkande och insiktsskapande för individen, men också en perfekt bok att använda för arbetslagsutveckling! Ett förslag är att använda boken i bokcirkel.

 5. Mental träning när den är som bäst!
  Janet, 3 mars 2013

  "Det sitter i huvudet" borde ingå i kurslitteraturen på varje skola från klass 1 och uppåt, på arbetsplatser, i varje jobbcoach-kurs. En helt underbar bok. Michael Södermalm delar ohämmat med sig av sina egna erfarenheter och ett gediget kunnande i ämnet mental träning med en stor portion humor. Entusiasmen sprudlar från bokens sidor. Här finns många bra tips på vad man kan göra för att få till stånd en förändring - för när allt kommer omkring så sitter det i huvudet! Rekommenderas mycket varmt! En av de bästa böcker jag läst i ämnet.

Visa alla 5 recensioner