Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2013-07-31
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Illustratör/Fotograf
Titti Granskog
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
Doeab,Ead
ISBN
9789137138497
Vägen till maxade betyg : mer fritid och kunskap för livet med effektiv minnesträning (häftad)

Vägen till maxade betyg : mer fritid och kunskap för livet med effektiv minnesträning

(29 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2013-07-31
169
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad sägs om högsta betyg och samtidigt få mer tid till kompisar och fritidsintressen? Att direkt minnas allt viktigt som sägs på lektionerna och snabbt klara av hemuppgifterna? Att bara läsa samma sak om och om igen och hoppas på att lära sig är slöseri med tid, det är tråkigt och ger dåligt resultat. Minnesmästaren Mattias Ribbing presenterar här en unik inlärningsmodell där du lär dig ett nytt och roligare sätt att tänka. Och du ser resultat direkt.Glöm smörande för lärare och mossig studieteknik. Genuin förståelse och kunskap för livet är målet när du steg för steg övar upp ett riktigt superminne. Dessutom förbättrar du din koncentrationsförmåga, snabbtänkthet, kreativitet och visualiseringsförmåga.Kort sagt: du får en hjärna i topptrim.Du kan börja direkt i klassrummet och vid skrivbordet hemma. Bokens övningar ger dig varaktiga kunskaper i hela skalan av ämnen.Ur innehållet:- En superkraft du inte visste att du hade- Nyckeln till superfokus - Att komma ihåg det du läser- Att tackla skolböckerna utan att dö av tristess- Att spara det du behöver i minnet, lika säkert som på datorn- Att minnas glosor utan att traggla dem- Svårt för siffror?- World of Warcraft, mode eller Zlatan? Använd det du kan och det tråkiga ämnet blir kul.- En kvart om dagen för grymt mycket kunskap
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till maxade betyg : mer fritid och kunskap för livet med effektiv minnesträning
 2. +
 3. Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftful... av Mattias Ribbing, Per Sundin (häftad).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vägen till maxade betyg : mer fritid och kunskap för livet med effektiv minnesträning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. BRA BOK!
  Håkan Levin, 25 augusti 2015

  Mycket nöjd med köpet! Tycker att han skriver på ett lättförstått språk och med bra övningar som fungerar även om man kanske inte är ute efter maxade betyg, men kanske bättre minne!

 2. Jag köpte denna bok till min sambo för att förbättra...
  Kalle, 11 oktober 2013

  Jag köpte denna bok till min sambo för att förbättra sina betyg och få lite bra tips inför tenta pluggandet.

  Hon pluggar en teknisk linje som även jag har gjort.
  Den här boken riktar sig mer åt humanister än tekniker, det ger dig bra tips på hur du kan minnas historiska event men inte hur du mins Laplace transform eller Fourier serier.

  Slutsats, Helt värdelös för en tekniker (gav den till en kompis lillebror)

 3. Har förvisso inte läst ut hela, men verkar ju lovande....
  Markus Björklund, 5 september 2013

  Har förvisso inte läst ut hela, men verkar ju lovande. Köpte den i egenskap av lärare, för att minnesträna lite med eleverna som ett experiment och till det fungerar den än så länge.

  Boken är tyvärr formulerad på ett lite väl vuxet språk, så målgruppen begränsas tyvärr lite till de som kanske minst behöver de tips och råd som presenteras ...

 4. Har inte hunnit igenom allt men det jag läst och övat...
  Margith Irene Stoltz Öman, 2 september 2013

  Har inte hunnit igenom allt men det jag läst och övat kommer säkert till användning. Jag har köpt denna bok för att jag önskar att jag ska börja läsa böcker vilket jag inte gjort eller gör ännu.

 5. Riktigt bra beskrivning av minnsetekniker vilka...
  Gog, 22 augusti 2013

  Riktigt bra beskrivning av minnsetekniker vilka dessutom fungerar i verkligheten! Jag har testat .... Om man är 60+ som jag kan man hoppas på att lära sig mycket nytt med dessa metoder utan att tro att det är för sent att studera.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Vägen till maxade betyg : mer fritid och ...