Kliv fram, ta plats och tala! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-08-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137138725
Kliv fram, ta plats och tala! (e-bok)

Kliv fram, ta plats och tala! E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-08-01

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Har du någon gång upplevt att det varit svårt att få andra att lyssna? Har du blivit missförstådd trots att du inom dig visste precis vad du ville få fram? Har du, fastän du förberett dig, känt hur rampfebern slagit klorna i dig? Grattis! Du är fullkomligt normal. Att tala inför folk är en av våra vanligaste fobier. Men oroa dig inte, Marie-Louise Zeisig vet hur du peppar dig själv inför ett viktigt föredrag och får hjärna och hjärta att samspela när tiden är knapp.

I tjugofem års tid har Marie-Louise förvandlat glada amatörer och erfarna föredragshållare till strålande talare. Hon är flitigt anlitad av tv och dagstidningar för att analysera kroppsspråk och retorik hos våra politiker och makthavare.

Var du än befinner dig på din väg till att bli en strålande talare - eller om det handlar om att ta ordet på ett möte eller lägga fram en idé vid köksbordet - kliv inte undan! Stå kvar. Steg för steg går Marie-Louise igenom hur det är att möta en grupp åhörare och föra dem från sund skepsis till övertygelse. Med hjälp av övningar, talmanus och retorisk kunskap lär vi oss att vässa kroppsspråket och höja våra röster - hemma, på mötet eller på jobbintervjun. En guldgruva för alla som vill kommunicera med ökad auktoritet och självförtroende.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »