Massor av pocketfynd
Härskarteknik : den fula vägen till makt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-10-03
Upplaga
2
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137139050
Härskarteknik : den fula vägen till makt (e-bok)

Härskarteknik : den fula vägen till makt (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-10-03
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Utökad och reviderad utgåva av succéboken Härskarteknik!

Boken Härskarteknik sålde i över 60 000 exemplar. I den här nyutgåvan har härskarteknikerna blivit fler och tipsen för att hantera besvärliga typer ännu vassare. Den nya "martyrmetoden" avslöjar de inte helt ovanliga personer som manipulerar sin omgivning genom att spela på skuldkänslor och agera martyr.

Härskarteknik handlar inte bara om män som förtrycker kvinnor eller chefer som missbrukar sin makt. Tvärtom är det något som vi alla, oavsett kön, ålder och position, använder mot varandra. Problemet är att de flesta inte vet om det. Här får vi hjälp att sätta fingret på när och hur det sker.

Elaine Eksvärd definierar åtta huvudtyper av härskartekniker och exemplifierar med människors egna berättelser. Hon delar även med sig av egna erfarenheter och föreslår med humor och värme hur vi ska tackla jobbiga situationer. I den här reviderade utgåvan finns helt nya exempel och retoriska knep. Alla som lider av nationalsyndromet konflikträdsla har nu en handbok i hur man säger besvärliga saker snyggt, men också hur man genomskådar de fula typerna. Tänk på att det bästa sättet att bevara en konflikt är att inte ta den.ELAINE EKSVÄRD är författare och en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Sedan debuten 2007 med Härskarteknik har hon givit ut böckerna Du är din generation och Snacka Snyggt - modern retorik. Följ Elaine på Retorikbloggen: www.snackasnyggt.se/blog

Omslagsformgivare: Helene Ågren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Härskarteknik : den fula vägen till makt