Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sagan om is och eld (del 5)
Utgivningsdatum
2012-10-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Louise Thulin, Molle Kanmert Sjölander, Ylva Spångberg
ISBN
9789137139661
Game of thrones - Drakarnas dans (e-bok)

Game of thrones - Drakarnas dans (e-bok)

(9 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-10-10
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest.De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara.Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats.HBO har skapat teveserien Game of thrones, baserad på George R.R. Martins böcker, som gjort succé världen över.
"Sagan om is och eld är en Bayeuxtapet av intriger, våld, sex, ond bråd död och politiskt rävspel. ... Martin har en känsla för alla som befolkar hans universum, från rikets högsta herrar till deras drängar."
Arbetarbladet"... kanske en tredjedel in i boken börjar jag minnas. Glömmer i stället jobb och vardagsförpliktelser, att sova och äta. Jag glömmer tid och rum och fokuserar på ett gäng kungar och drottningar och myriader av riddare som oförtröttligt strider och lider, på drakar, gengångare, jättar och rövare."
Kollega

Översättare: Louise Thulin,
Översättare: Ylva Spångberg,
Översättare: Molle Kanmert Sjölander
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Game of thrones - Drakarnas dans