En liten värld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-03-05
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141459
En liten värld (e-bok)

En liten värld (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-05
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Häng med på en resa fylld av kärlek, sex, vänskap och skratt. En liten värld av Åsa Hellberg är en varm och underhållande feelgood-roman med mogna kvinnor i huvudrollerna.Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren.Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen?Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En liten värld. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 9 mars 2014

  Jag har läst tre böcker tidigare av den trevliga författaren Åsa Hellberg, som bor här i Farsta precis som jag.

  Först den självbiografiska "Casanovas kvinna", och sen dom två böckerna om Sonja och hennes vänner, "Sonjas sista vilja" och "Sonjas hemlighet".

  Och nu har jag läst hennes nya bok, "En liten värld".

  Jag gillar verkligen alla hennes tre senaste böcker. Det är ju en blandning av romaner, feel good-böcker, och chick lit, fast för, och om, lite äldre kvinnor... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En liten värld