Massor av pocketfynd
Sex år (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-08-27
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Jan Malmsjö
ISBN
9789137141787
Sex år (e-bok)

Sex år (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-08-27
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nagelbitarthriller om ett liv byggt på lögner

Sex år har gått sedan Jake Fischers stora kärlek Natalie gifte sig med en annan man. Sex år då han försökt läka sitt brustna hjärta genom att fly in i arbetet som universitetslärare. Sex år då han hållit sitt löfte till Natalie att lämna henne i fred, men plågats av mardrömmar om hennes liv med maken Todd.
Men åren har inte på något sätt dämpat hans känslor, och när Jake en dag får se Todds dödsannons bestämmer han sig för att gå på begravningen. Precis som han hoppats på får han en glimt av Todds fru, men får en chock när han inser att det inte är Natalie. Den sörjande änkan hävdar att hon varit gift med Todd i mer än tio år, och det gör att Jake tvingas omvärdera allt det han trodde att han visste om den bästa tiden i sitt liv.
Jake börjar söka efter sanningen, och minnena av Natalie och deras gemensamma liv blir allt svårare att lita på. Han beslutar sig för att söka upp deras gamla vänner, men antingen så är de omöjliga att hitta eller så kommer de inte ihåg honom. Ingen har sett Natalie på åratal och Jake inser att han egentligen inte vet något om kvinnan som krossade hans hjärta - och ljög för honom. Jakten på henne kommer snart att sätta hans eget liv i fara.
Harlan Coben är tillbaka med en överraskande bladvändarroman som utforskar den makt en gammal kärlek kan ha över oss och vilka hemligheter och lögner som kan finnas i ett förhållande.

"En ruskig historia som bara blir bättre och bättre, eller värre och värre, ju mer man läser.
Både spännande och smart skrivet av en högklassig författare."
Allas, betyg 4 av 5

"Det är få som sätter sådan snurr på intrigen som Harlan Coben. ... En fartfylld och underhållande roman som inte tar något långvarit utrymme i minnesbanken."
Östersunds-Posten

" ... spännande är det, från början till sista raden. ... Harlan Coben är en fantastisk berättare. Han vet vad hans läsare vill ha, han är detaljerad, och det finns knappt en död punkt i boken. Man vill bara vidare för att få en upplösning. Och den kommer. Lika oväntad som allt annat från bokens första sida."
Gotlands Tidningar

Översättare:Jan Malmsjö
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sex år. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 12 september 2014

  Jag har läst många böcker av Harlan Coben, både ett flertal av hans fristående romaner och även flera böcker i serien om Myron Bolitar. Och jag tycker bäst om hans fristående böcker.

  Böckerna är alltid lite invecklade och kluriga, och även oförutsägbara och fulla med en härlig humor.

  Här är en länk till hans senaste bok, före den här.

  Och här är en länk till den senaste boken som jag läste av honom, före den här.

  Den här boken är mycket liknande i stile... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben

Bloggat om Sex år