UltiMatum (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
MemoRandom (del 2)
Utgivningsdatum
2015-09-16
Utmärkelser
Bästa svenska kriminalroman
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141824

UltiMatum E-bok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-09-16

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
UltiMatum är en skarpladdad thriller om ett Stockholm och Sverige där ingenting är vad det verkar, där alla medel är tillåtna för att nå makten. Anders de la Motte räknas som en av landets främsta deckarförfattare och hans böcker läses och älskas av fans över hela världen.

När ett illa tilltygat lik hittas i vattnen utanför regeringspartiets kursgård hamnar ärendet på kriminalinspektör Julia Gabrielssons bord. Vem är den döde och varför har något ansträngt sig så för att kroppen inte ska kunna identifieras? Det dröjer inte länge förrän Julia inser att att det finns människor som är beredda att göra nästan vad som helst för att hindra att sanningen kommer fram.

Polismannen David Sarac jagas av demoner. Efter en våldsam uppgörelse som nästan kostade honom livet, vårdas han på en sluten klinik långt från huvudstaden. Han gömmer undan sömntabletterna han får av skötarna. Tjugotvå stycken har han fått ihop, och snart är det dags att ta dem, att för alltid tysta de anklagande rösterna i huvudet. Men ett mystiskt erbjudande får honom att skjuta upp sin död: Vad sägs om ett byte? Quid pro quo? Dina hemligheter mot mina.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av UltiMatum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 januari 2016

  För knappt två år sedan så läste jag den första boken i den här serien, MemoRandom, och då skrev jag så här:

  "Det här är Anders de la Mottes fjärde roman. Och det är den första boken i en kommande serie böcker.

  Dom tre tidigare böckerna han har givit ut, är en trilogi, och böckerna heter "Geim", "Buzz", och "Bubble". Jag tyckte mycket, mycket om den boktrilogin, så jag hade höga förväntningar på den här nya boken.

  (Här är länkar till mina recensioner av "Geim", "B... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders De La Motte