Män ur mörkret (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Broman (del 7)
Utgivningsdatum
2014-06-11
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141947
Män ur mörkret (e-bok)

Män ur mörkret E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-06-11

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I sjunde och avslutande delen i serien om Gotlandspolisen Fredrik Broman visar Håkan Östlundh än en gång att han är en av Sveriges bästa deckarförfattare.En solig fredag i maj tar Finkalks informationschef Michael Nordborg årets premiärdopp i poolen. När han klättrar upp ur vattnet gömmer sig någon i skuggorna inne i huset. Tre dagar senare kommer hans fru hem från en weekendresa och hittar honom död i en av däckstolarna - bunden och torterad. Ett dygn senare upptäcks en politiker mördad i sin lägenhet i Visby. Hon har skrivit en debattartikel där hon uttalade sitt stöd för Finkalks omstridda kalkbrott på norra Gotland.För de anhöriga till offren är det givet att mördaren finns bland den grupp militanta aktivister som försökt sätta stopp för den nya kalktäkten. Fredrik Broman och hans kollegor är inte lika säkra. Gärningsmannen tycks ha planerat morden in i minsta detalj. Det finns varken fingeravtryck, DNA eller andra användbara spår på brottsplatserna. De söker en mördare som har en nästan övernaturlig förmåga att överlista sina förföljare.När ytterligare en av de välbärgade villaägarna i området strax norr om Visby dödas ökar trycket från både anhöriga, press och polisledning. Gärningsmannen måste hittas.Fredrik Broman, tillförordnad chef för våldsenheten, står mitt bland flyttkartongerna när det första larmet kommer. När hans pappa blir allvarligt sjuk riskerar situationen att bli övermäktig. Allt fler signaler tyder på att Fredriks egen hälsa vacklar. Signaler han ignorerar. Till slut hotar jakten på den hänsynslösa mördaren att kosta honom livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Män ur mörkret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juni 2014

  Det här är den sjunde boken i Håkan Östlundhs Gotlandsserie. Och det är också den sista och avslutande boken. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa.

  Och den här boken var inget undantag, för den var lika bra som dom tidigare.

  Spännande, välskriven, oförutsägbar, och lättläst.

  Jag kan verkligen rekommendera den här boken, och ännu mer hela serien. Tror att dom, som dom flesta serier, vinner på att läsas från början och i ord... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Östlundh