Bridget Jones : mad about the boy (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Bridget Jones (del 3)
Utgivningsdatum
2014-03-05
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789137142081
Bridget Jones : mad about the boy (e-bok)

Bridget Jones : mad about the boy E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-05

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bridget Jones är tillbaka! Äldre men knappast klokare

I Bridget Jones. Mad about the boy har Bridget Jones fyllt 50, fått två barn, det är fortfarande trassligt på kärleksfronten, och sociala medier gör inte livet lättare.

Vad gör man om en väninna har 60-årsfest samma dag som ens pojkvän har 30-årsfest? Är det fel att ljuga om sin ålder när man nätdejtar? Är det värre att dö av botox eller att dö av ensamhet till följd av rynkor? Twittrar verkligen Dalai Lama eller är det hans assistent? Är det vanligt att få färre följare ju mer man twittrar? Är det normalt att vara för fåfäng för att ta på läsglasögonen när man kollar om ens toyboy har huvudlöss? Är det samma sak att ligga med någon efter 2 dejter och 6 veckors messande som det var att gifta sig med någon efter 2 möten och 6 månaders brevskrivande på Jane Austens tid?

Bridget Jones grubblar över dessa och andra dilemman medan hon snubblar fram i tillvaron som ensamstående mamma och försöker twittra och sms:a samt återerövra sin sexualitet i det som vissa omoderna människor kallar "medelåldern".

Bridget Jones dagbok av Helen Fielding blev ett fenomen som lästes och älskades av kvinnor världen över. Bridget Jones - den roliga, rebelliska antihjältinnan som alla kan känna igen sig i. Väger för mycket, dricker för mycket, ÄR för mycket. Men samtidigt osäker och sårbar. Nu är den efterlängtade uppföljaren här, och de två första, klassiska, böckerna om Bridget återutges i pocket.

Översättare: Marianne Mattsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bridget Jones : mad about the boy. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 mars 2014

  Jag läste böckerna "Bridget Jones dagbok" och "På spaning med Bridget Jones" som kom ut i slutet av nittiotalet, och jag tyckte mycket om dom.

  Nu har det kommit en fristående fortsättning på böckerna, där Bridget Jones nu är i femtioårsåldern och har två barn. "Chick lit" har blivit "Woman lit".

  Och jag tyckte verkligen att den här boken levde upp till mina förväntningar. För det var samma härliga humor som i dom tidigare böckerna. Även en blandning av humor och allvar.

  Så jag rekommenderar absolut boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helen Fielding