Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Broman (del 3)
Utgivningsdatum
2013-12-30
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137142128
Terror (e-bok)

Terror (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-30
53
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tredje delen i serien om Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen.

Bara några dagar före midsommar hittas ett ungt par skjutna - närmast avrättade - i en stuga vid havet på södra Gotland. Båda är svenskar, men har egyptiskt ursprung. Mycket talar för ett rasistdåd. Men snart kompliceras fallet. En tredje person har befunnit sig tillsammans med paret i huset. Ett egyptiskt pass finns kvarlämnat på platsen.

Var är mannen nu? Och varför ger han sig inte till känna?
Har mördaren skjutit fel personer?

Det blir en tung och krävande utredning för polisen i Visby, inte minst för Fredrik Broman som även har annat att tänka på. Sedan han blivit utslängd hemifrån av sin fru är hans tillvaro minst sagt kaotisk. Det egyptiska passet visar sig vara början på en märklig och våldsam händelsekedja som kommer att skaka hela nationen och få en minister på fall.Håkan Östlundh är tillbaka med den tredje delen i serien om Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen. Liksom titlarna Släke, Dykaren och Blot utspelas Terror på det idylliska men isolerade Gotland, där det visar sig vara svårare än i storstaden att undkomma sitt förflutna.
"Hans romaner är engagerande, aktuella och med god detaljskärpa i både person och miljöbeskrivningar." Östersundsposten"Svensk kriminalhistoria av bästa märke" Uppsala Nya Tidning

Omslagsformgivare: Peter Stoltze
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Terror