Irene Panik (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-09-19
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137142616

Irene Panik E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-09-19

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Irene Pährson är 48 år, älskar muffins och bor på landet tillsammans med sin man Björn, tre tonårsbarn, hästar, hundar, katter och en extremt missnöjd get. Som ung ville Irene bli sångerska eller bibliotekarie, men ingenting blev som hon hade tänkt sig. Nu har hon varit hemma och tagit hand om familjen och den slitna gården Grangläntan medan maken har byggt upp företaget Björns Bad i Ulricehamn. Björn brukar kalla sin fru Irene Panik för att hon jämt tar på sig att rädda allt och alla i de mest kaotiska situationer. Irene längtar efter att vidga sina vyer och bygga upp en egen identitet utanför hemmet. Ett antal besynnerliga sammanträffanden ger henne plötsligt kraft och mod att säga upp sig som familjens projektledare och ge sig ut på en äventyrlig resa. När hon avslöjar sin plan berättar Björn att han träffat en ny kvinna - Ulla på Våtrumsspecialisten. Under en härligt galen roadtrip genom ett vintrigt glesbygds-Sverige lär Irene känna en rad udda existenser som kommer att betyda mycket för henne och hon för dem. Allt detta medan en meteorit från yttre rymden närmar sig jorden med en obegriplig hastighet. Och till slut får Irene verkligen användning för sin förmåga att hantera både kaos och panik ... Irene Panik är en humoristisk och tankeväckande historia om att ta tag i sitt liv och att våga omformulera sina drömmar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Irene Panik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 oktober 2014

  Det här är Carin Hjulströms fjärde roman. Och jag har läst alla hennes tre tidigare, "Finns inte på kartan", "Hitta vilse", och "Kajas resa".

  "Irene Panik" påminner om Carins två första böcker. "Kajas resa" är lite annorlunda mot dom tre övriga.

  "Irene Panik" är en lättsam och snabbläst feel good-bok. Ganska så förutsägbar, men en stunds trevlig underhållning är det.

  Så vill man ha lite lättsmält underhållning i bokform, så kan jag helt klart rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström