Mordet på Harriet Krohn (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-02-02
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Helena Örnkloo, Ulf Örnkloo
ISBN
9789137143880
Mordet på Harriet Krohn (e-bok)

Mordet på Harriet Krohn (e-bok)

E-bok, Svenska, 2015-02-02
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sjunde delen om kriminalkommissarie Konrad Sejer!

Det är en mörk och regnig novemberkväll. Gatorna är öde, inte ens en hundägare har vågat sig ut. Med kippande stövlar och klädd i en sliten grön parkas styr Charles "Charlo" Olav Torp stegen mot Harriet Krohns hem. Planen är närmast genial, den vackra blomsterbukett han har med sig är hans inträdesbiljett. Men det hela förlöper inte riktigt som Charlo tänkt sig och han lämnar hastigt lägenheten med blod på händerna.
De korta tidningsnotiserna om Harriet Krohns död invaggar Charlo i falsk säkerhet, fullkomligt omedveten om att utredningen leds av kriminalkommissarie Konrad Sejer - en polisman med få ouppklarade fall på sin meritförteckning.

Karin Fossum är mästerlig på att krypa in under huden på människor. Mordet på Harriet Krohn är ett mörkt och intensivt porträtt av en mördare. Läsaren får följa hans tankar och handlingar från första stund. Men Mordet på Harriet Krohn är också en gripande skildring av relationen mellan en far och hans dotter. En far som är beredd att göra allt för att uppfylla sin dotters högsta dröm.

Översättare: Ulf Örnkloo,
Översättare: Helena Örnkloo,
Omslagsformgivare: Anders Timrén
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mordet på Harriet Krohn