Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2015-08-31
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
186 x 136 x 18 mm
Vikt
385 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137143958
Lyckan i det lilla (inbunden)

Lyckan i det lilla

(33 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-08-31
183
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ernst Kirchsteiger om lycka

I Lyckan i det lilla berättar den folkkära tv-personligheten Ernst Kirchsteiger om hur vi kan finna mer lycka i vardagen. Få kan som Ernst upptäcka det som är vackert, låta känslorna styra och få oss att må bra. I den här personliga tankeboken utvecklar han sin livsfilosofi. Med berättelser ur sitt eget liv delar han med sig av både ljus och mörker och ger sin syn på hur man skapar plats för mer kärlek, närvaro, lugn och lycka.

En bok att inspireras av och hämta kraft ur. En bok som hjälper dig att hitta hem och bli mer nöjd med den du är. Om vikten av att försonas med döden, att vänta in sin själ och att uppleva livet med alla fem sinnen. Boken ger konkreta tips, till exempel vad det innebär att leva efter "korvkiosk-principen". Och att ha regelbundna utvecklingssamtal med sig själv och sin partner.

Tänk efter! Att träna huvudet är viktigare än att träna kroppen, menar Ernst Kirchsteiger som sjunger långsamhetens lov på vägen mot ett mer harmoniskt och glädjefyllt liv. Sluta jaga. Var snäll mot dig själv. Världen går inte under om du inte gör allt idag.

Lyckan i det lilla är en modern tankebok som får oss att reflektera över de val vi gör och hur vi lever våra liv. Boken innehåller också både nya och gamla Ernst-citat: "En vanlig sketen tisdag kan bli bra! Och alla kan bli en parabol för lycka!"

"Om fler män hade varit som Ernst hade världen varit en avsevärt bättre plats."
Sydsvenska Dagbladet

"Läs några sidor i taget, här finns många guldkorn om att finna harmoni."
Expressen

"Gör plats för det här charmiga lyckopillret under granen i jul! Ernst Kirchsteiger och Carina Nunstedt har gjort en bok där Ernst får utvecklas som vardagsfilosof i personliga betraktelser över allt det som gör oss lyckliga på riktigt: kärlek, starka vänskapsband, ett hem att trivas i, god mat och dryck, hälsa och sinnesro. Samlar man på sköna Ernst-citat kan man hitta många nya favoriter i den här tankeboken ..."
Lantliv


"En bok som vimlar av gamla och nya Ernstcitat värda att brodera på en bonad och häfta upp på köksväggen. ... Extra roligt med exemplen från hans eget arbets- och privatliv."
Värnamo Nyheter

"Lyckan i det lilla är en inspirerande bok att hämta kraft ur. Och jag gör mitt bästa, precis som Ernst, för att fortsätta dansa, skratta och älska på livets resa."
Folkbladet.nu
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lyckan i det lilla
 2. +
 3. Våga vara operfekt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga vara operfekt av Brené Brown (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Lyckan i det lilla. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar !

  Älskar den och då har jag inte läst från pärm till pärm än ! Helt enkelt fantastiskt rolig att läsa med många poänger här och där !

 2. Tankeställare
  Ulla Carina Johansson, 28 mars 2017

  En bok att njuta av man påminns om vad som är viktigt i livet. Läser och begrundar lite varje dag

 3. En bok som kan förändra ditt liv
  Miriam , 17 mars 2017

  Efter att ha läst igenom halva boken ändrades min önskelista inför min 25-årsdag från moderna prydnadsföremål och märkeskläder till upplevelser, tid att umgås med nära och saker som möjliggör att göra det jag mår som bäst av. Väldigt värd att läsa.

 4. En bok som måste läsas!
  Je, 18 maj 2016

  Riktigt bra bok. Mycket läsvärd då livet känns lite tungt men även en fin bok att läsa ändå. Perfekt att ge som present o kan även bli en fin inredningsdetalj hemma 😉
  Ger mycket goda råd. Mycket man redan vet men som man behöver bli påmind om. Jag har läst den en gång men kommer läsa den igen o igen eftersom den kan hjälpa en hel del i vardagen. 😃

 5. Läsvärt hittills.
  Mim, 4 januari 2016

  Jag hade hoppats att det inte var focus på kärleksförhållande så jag hoppade över det kapitlet.
  Det övriga som jag hunnit läsa är jag nöjd med. Är inte klar med boken ännu.

 6. Må bra bok
  Ellenor Lundgren, 3 december 2015

  Lättläst. Enkel vardags klokhet. Får en att tänka till vad som är viktigt i livet. Inspirerande och lätt att ta till sig. En må bra bok!

 7. Jordnära bok om att vara nuet
  Anneli Carina Sjöquist, 12 november 2015

  En underbar bok. Att bara vara i nuet och njuta av det lilla i det stora. Ernst beskriver på ett enkelt sätt att bla vara en god medmänniska och har som måtto att vara sig själv. Man duger som man är

 8. Ja, hur ska man leva?
  Mona Kristina Oldrup, 11 november 2015

  Jag är en Ernst Kirchsteiger-fan och kunde ta till mig den reflekterande livsbejakande Ernstosofin medan jag läste boken. Jag rekommenderar boken till alla, men kanske framför allt de unga, som kanske behöver något att hålla sig till. Mona

 9. Måbrabok
  Anna Lena Rolf Kulesza, 13 oktober 2015

  Kloka reflektioner om livet som får en att må bra. I boken tar Ernst upp allt mellan kärlek, jobb och matlagning.

Visa alla 9 recensioner

Bloggat om Lyckan i det lilla