En enda hemlighet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
507
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
646 g
SAB
Hc
ISBN
9789137144252

En enda hemlighet

(43 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden, Svenska, 2015-05-11
193 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Romancedrottningen är tillbaka

Längtan är över - andra delen i Simona Ahrnstedts succéserie är här! En enda hemlighet är en ny bladvändarroman om starka kvinnor, het passion och de hemligheter vi alla döljer.

Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt.

Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst.

Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?

"... Ahrnstedt gör sin research och det här är en bra kärlekshistoria kryddad med familjedrama, och heta sexscener. Livar garanterat upp vardagen!"
Aftonbladet

"... piggare, klokare, roligare och mer spännande än E.L. James ..."
Dagens Nyheter

"Simona Ahrnstedt däremot kan genrens förväntningar på sina fem fingrar och hon uppfyller dem skickligt och underhållande med en flörtig glimt i ögat. Tempot är högt, intrigerna rafflande, kemin mellan paren sprakar såväl innanför som utanför sängkammaren."
Sydsvenska Dagbladet

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En enda hemlighet
 2. +
 3. En enda risk

De som köpt den här boken har ofta också köpt En enda risk av Simona Ahrnstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av En enda hemlighet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. För mycket sex och dessutom "snusk-sex"
  Lena Anne Marita Wirde, 20 april 2017

  Den var lite Tjatig i början men ändå läsvärd men då det började dyka upp en massa sex och perversa sexlekar så hoppade jag över flera sidor - jag tycker inte att man behöver skriva om sådana privata saker, men på slutet blev boken väldigt spännande och upplösningen var okej, men ingen bok som jag rekommenderar till någon.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juni 2015

  Det här är den fristående fortsättningen på boken "En enda natt" av Simona Ahrnstedt som kom ut för ungefär ett år sedan. Så här skrev jag om den boken då:

  "Det här är den första boken som jag har läst av Simona Ahrnstedt. Hon har tidigare skrivit tre stycken romaner som utspelar sig i historiska miljöer. Jag har valt att inte läsa dom, eftersom jag inte är så värst förtjust i böcker som utspelar sig förr i tiden.

  Men nu har hon istället börja att skriva böcker som utspela... Läs hela recensionen

 3. Så otroligt bra skrivet

  Jag älskar den här boken... Jag kommer att läsa om den flera gånger. Då komma att uppleva flera händelser och detaljer. Det är en bok att äga.

 4. Helt ok!
  Cecilia , 8 juni 2015

  Har läst Simonas alla böcker och tycker nog att berättelserna är snarlika i allihopa. Sen tar det nästa halva boken innan det händer något.

 5. En enda hemlighet
  Birgit Svensson, 1 juni 2015

  Tyckte bra om En enda hemlighet men En enda natt var bättre. Tror att författaren har läst både 50 nyanser och Sylvia Days Cross-böcker.

 6. Efterlängtad uppföljare!
  Camilla Berglund, 28 maj 2015

  Den som läst "En enda natt" av Simona har med stor sannolikhet längtat efter denna uppföljare. Här förflyttas fokus från affärsvärldens fartfyllda tempo till en kvinna vid namn Isobel, som jobbar som en fältläkare. Hon dras till Alexander, som är familjen De la Grips svarta får, och vi får följa deras komplicerade men passionerade resa tillsammans. Jag gillar att den knyter an till den första delen men samtidigt är helt fristående. En tredje bok - jag hoppas, väntar och längtar...

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om En enda hemlighet