Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 9)
Utgivningsdatum
2014-11-17
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137144672
Lejontämjaren (e-bok)

Lejontämjaren (e-bok)

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-17
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är januari och kylan har Fjällbacka i sitt grepp. En halvnaken flicka irrar genom den snöiga skogen, ut på en väg. Bilen kommer som från ingenstans och hinner inte väja.
När Patrik Hedström och hans kolleger får larmet om olyckan är flickan redan identifierad. För fyra månader sedan försvann hon på väg hem från ortens ridskola och därefter har ingen sett henne. Det visar sig att hon utsatts för ofattbara grymheter, och risken är att hon inte är ensam om sitt öde.
Samtidigt håller Erica Falck på att gräva i ett gammalt fall, en familjetragedi som ledde till en mans död. Gång på gång besöker hon hans fru som dömdes för mordet, men utan att få reda på vad som hände. Vad är det kvinnan döljer? Erica känner på sig att något inte stämmer. Och det verkar som om det förflutna kastar sin skugga över nuet.

Omslagsformgivare: Kristian Ekeblom,
Omslagsformgivare: Final art Finalize AB ,
Omslagsformgivare: Scandinavian Design Group
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lejontämjaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 januari 2015

    Det här är Camilla Läckbergs nionde bok i serien om Patrik Hedström och Erica Falck i Fjällbacka. Jag har läst dom åtta tidigare också, och tyckt om dom alla. Här är en länk till den senaste, "Änglamakerskan".

    Ja, jag tycker om Camilla Läckbergs böcker. Kanske inga fullpoängare, men klara fyror av femmor har alla hennes böcker varit. Lättlästa, trevliga, och spännande.

    Tycker att den här boken, till nio tiondelar, till och med var bättre än dom tidigare. Men tyvärr så tyck... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lejontämjaren