Helveteselden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Konrad Sejer (del 12)
Utgivningsdatum
2015-01-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789137144764

Helveteselden E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-01-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Helveteselden är en ny psykologisk och djupt mänsklig spänningsroman av Karin Fossum med kommissarie Konrad Sejer i huvudrollen. En berättelse där inte bara frågan om vem utan framför allt varför måste besvaras. I handlingens centrum står två ensamstående mödrar med varsin son, två familjer som på varsitt håll kämpar mot tillvarons torftighet och dåliga odds, män som svikit och familjehemligheter som får katastrofala följder.

Det är en varm sommardag i början av juli 2005. I en sänka, intill en träddunge, står en gammal, rostig husvagn. Inuti ligger en kvinna och hennes femårige son döda. Brutalt mördade. Fyra knivhugg i moderns kropp, lika många i barnets. På golvet bredvid dem ligger det blodiga mordvapnet, en kniv med långt blad. Kniven och ett blodigt fotavtryck är de enda spår poliskommissarie Konrad Sejer har då han försöker lösa vad som på en gång framstår som ett vansinnesdåd och ett välplanerat mord. Varför befann sig kvinnan och hennes son i husvagnen? Och vem har haft motiv att mörda dem?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Helveteselden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 januari 2015

  Jag har läst flera böcker av Karin Fossum tidigare. Bland annat "Carmen och döden", "Mordet på Harriet Krohn", och "Jonas Eckel". Jag har tyckt mycket om dom alla. Det enda som jag inte tycker om med Karin Fossums böcker, det är att dom är lite väl korta och tunna.

  "Helveteselden" var också kort och tunn, endast 235 sidor, och gick alldeles för snabbt att läsa ut.

  Men den var fantastiskt bra. Den får högsta betyget av mig. Och blir 2015 års första fullpoängare.

  V... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Fossum