Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Sagan om is och eld (del 5)
Antal sidor
1120
Utgivningsdatum
2015-04-09
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ylva Spångberg, Louise Thulin, Molle Kanmert Sjölander
Originaltitel
A Dance With Dragons
Dimensioner
210 x 135 x 45 mm
Vikt
845 g
SAB
Hce
ISBN
9789137145679
Game of thrones - Drakarnas dans (storpocket)

Game of thrones - Drakarnas dans

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket, Svenska, 2015-04-09
102
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast tisdag 19 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Fantasyserien alla pratar om

Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest.

De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara.

Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats.

HBO har skapat teveserien Game of thrones, baserad på George R.R. Martins böcker, som gjort succé världen över och som sänts i SVT under 2012.

"Sagan om is och eld är en Bayeuxtapet av intriger, våld, sex, ond bråd död och politiskt rävspel. ... Martin har en känsla för alla som befolkar hans universum, från rikets högsta herrar till deras drängar."
Arbetarbladet

"... kanske en tredjedel in i boken börjar jag minnas. Glömmer i stället jobb och vardagsförpliktelser, att sova och äta. Jag glömmer tid och rum och fokuserar på ett gäng kungar och drottningar och myriader av riddare som oförtröttligt strider och lider, på drakar, gengångare, jättar och rövare."
Kollega
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Game of thrones - Drakarnas dans
  2. +
  3. Game of thrones - Kråkornas fest

De som köpt den här boken har ofta också köpt Game of thrones - Kråkornas fest av George R R Martin (storpocket).

Köp båda 2 för 204

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Game of thrones - Drakarnas dans. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Games of thrones

    Finns det andra böcker som kan trollbinda en så pass att man glömmer både tid och rum? Nä tror knappast det. Tror att jag läste böckerna i ett svep i den takt de utgavs. Fullkomligt älskar de här böckerna. De har en speciell plats i bokhyllan vill inte göra mig av med dem.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Game of thrones - Drakarnas dans