Bödelskyssen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 11)
Utgivningsdatum
2017-10-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137146188

Bödelskyssen E-bok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-10-11

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En mördare som ständigt ligger steget före

Mons Kallentofts böcker om kriminalinspektör Malin Fors har sålts i över tre miljoner exemplar och älskas av läsare världen över. I Bödelskyssen är Malin tillbaka i Linköping efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången. Så kapas ett plan på Linköpings flygplats och Malin och hennes kollegor kastas in i det största gisslandramat i Sveriges historia. Över fyrtio män, kvinnor och barn hotas till livet av kaparen som har tagit sig rätten att bestämma över andras liv och död. Men kan några få liv offras för att rädda många? Kapningen blir en tragisk händelse som får efterverkningar under lång tid framöver. När sommaren når sin kulmen exploderar Linköping i ett grymmare våld än staden någonsin skådat. Malin måste försöka stoppa en mördare som hela tiden hotar att slå till igen, och som ständigt ligger steget före. Bödelskyssen är del två i deckarkungen Mons Kallentofts nya serie om Malin Fors, inspirerad av de fem sinnena. Den första delen i serien, Djävulsdoften , hyllades av kritikerna, liksom hans tidigare böcker om Malin.

Omslagsformgivare: Niklas Lindblad
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bödelskyssen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  Kenneth Häggman, 26 juli 2018

  Kallentoft i bästa form. Kunde inte lägga ner boken, var tvungen att läsa till slut. Välskriven och fängslande. Kan läsas helt fristående utan att ha läst någon av de tidigare böckerna om Malin Fors.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 oktober 2017

  Mons Kallentoft tillhör definitivt en av mina favoritförfattare. Jag följer både hans serie om Malin Fors, som han skriver ensam, och även serien om Zack, Herkulesserien, som han skriver tillsammans med Markus Lutteman. (Här är en länk till min recension av den fjärde och senaste boken i den serien, Heroine, och där finns även länkar till dom tidigare böckerna).

  Bödelskyssen är den elfte boken om Malin Fors, och den är även den andra boken i en ny serie, om dom fem sinnena. Dom två ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft