Eldjägarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 9)
Utgivningsdatum
2015-10-19
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137146287
Eldjägarna (e-bok)

Eldjägarna (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-19

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Eldjägarna är Mons Kallentofts nionde roman om den nervigt intuitiva och skickliga kriminalinspektören Malin Fors. En historia om hur våldets verkningar kan färdas över jorden och få människor att begå handlingar som de aldrig trott sig vara kapabla till.

Hur hamnade jag här? Malin Fors står som förstenad. Skogen är fortfarande mörk i den tidiga septembermorgonen, från ett industriområde utanför Linköping sprids lukten av brandrök och framför sig på marken ser hon det brända liket av en kvinna.

Dagen innan har en nioårig pojke hittats död i en container. Mördad. Han kom från ett trasigt hem, och det visar sig att han ofta flydde ut ensam om kvällarna. Men vem kan ha velat honom så illa? Även om det verkar långsökt anar Malin att det finns ett samband, på något vis hör han och kvinnan ihop. För vem vet hur vägar korsas och människor möts?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eldjägarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 november 2015

    Det här är den nionde boken om kriminalinspektören Malin Fors i Linköping. Jag har läst alla dom åtta tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom alla. Här är en länk till min recension av den senaste boken, den åttonde, "Jordstorm".

    Jag har hört ryktats om att "Eldjägarna" ska vara den sista boken i serien, men jag hoppas verkligen att det är ett felaktigt rykte, för jag skulle gärna läsa fler böcker om Malin Fors och dom andra i Linköping.

    "Eldjägarna" var precis lika bra... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft