Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2015-07-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
302 g
SAB
Doef
ISBN
9789137146782
Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt (storpocket)

Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2015-07-01
139
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ta makten över din vardag!Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Och vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Makt handlar inte om tillfälligheter, det finns strategier som ökar din makt över andra och som ger dig kontroll över din vardag. Här får du lära dig dem. För många är makt ett fult ord, men samtidigt ett önskvärt fenomen. Många vill ha den, men få är öppna med att de strävar efter den. Men skäms inte för att du vill ha makt - du måste inte bli en diktator eller behandla folk illa för att de ska göra som du vill. Det är inget fel med makt, så länge den hamnar i rätt händer. I Elaine Eksvärds tidigare succé Härskarteknik presenterades en ful väg till makt. I Vardagsmakt får du tio nya maktstrategier som kommer ta dig dit du vill.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 339 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vardagsmakt..
  Miki, 8 augusti 2016

  En läsvärd bok om olika maktstrategier i vardagen, där det enligt författaren endast är besserwissrar som tror sig veta mer än andra, som oftast får ett nederlag. De som är ödmjuka och anser att man lär sig alltid något nytt av allt är de med kunskapsmakt som är de som vinner i längden. En trevlig filosofi.

 2. Retorik på mycket grundläggande nivå
  JS, 2 augusti 2015

  Tyvärr så uppfyllde inte heller denna bok av Eksvärd mina förväntningar. Det är så väldigt grundläggande tips och analyser i även denna bok att jag blir mörkrädd. Hur kan någon som anlitas så frekvent i media inte besitta, eller iaf lyckas förmedla, bättre kunskaper? Kan inte rekommendera boken till någon som har haft en uppväxt/ett liv där man konverserar vid matbordet etc. Kanske är den riktad/blr riktas till personer som vill förbättra sin retorik och som inte befunnit sig i akademiska mil... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elaine Eksvärd