Den här boken älskar dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (27.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137146935
Den här boken älskar dig (e-bok)

Den här boken älskar dig (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-12-06
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Den här boken är smartare och snyggare än vad du är.
Den här boken är fantastisk.
Den här boken älskar dig.
Den här boken älskar dig är en vackert illustrerad sammanställning av inspirerande sägningar som talar om för dig hur du skall leva ditt liv. Om du följer dessa råd till punkt och pricka kommer ditt liv att bli lättare, glamorösare och rikare. Tänk vilken skön person alla skulle tycka att du är om du levde efter devisen: du kan aldrig misslyckas om du inte provar.

Ditt bortkastade liv skulle kunna bli till inspiration för andra. Tänk på alla meningslösa mål du kan ge upp. Kasta bort gitarren, sluta drömma och omfamna din enastående medelmåttighet.

Den här boken har något för alla. Eller i alla fall för alla som är villiga att ge upp allt och sluta bry sig. Om inget annat fungerar, kom ihåg:Var inte dig själv.
Var en pizza
Alla älskar pizza.

"En bok av PewDiePie - världens mest populära Youtuber.... Den här boken älskar dig är en vackert illustrerad sammanställning av inspirerande sägningar som talar om för dig hur du skall leva ditt liv." Metro

"Boken består av en samling ironiska visdomsord och är en parodi på de illustrerade plattityder som ofta kan dyka upp i den genomsnittlige Facebook-användarens flöde. En del är riktigt roliga och fyndiga... Visuellt är boken varierad och av hög kvalitet och ofta förstärker text och bild varandra på ett effektivt sätt. Målgruppen är PewDiePies många (och unga) fans." BTJ

Omslagsformgivare: Anders Timrén
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den här boken älskar dig