Avskedsfesten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-07
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137147864
Avskedsfesten (e-bok)

Avskedsfesten (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-07

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Anna Fredriksson är en mästare på att skildra verkligheten så som den är. Nu är hon tillbaka med ännu en roman som skrapar på det såriga i våra nära relationer.Rebecca och hennes man Jacob har fattat beslutet att skilja sig. Det är inget dramatiskt. Passionen har tagit slut och kärleken har ersatts av vänskap. Men när de berättar nyheten för sina bästa vänner på den traditionsenliga, årliga svamphelgen, är det som om en bomb briserar. De har varit gifta i tjugofyra år och ingen har märkt av några problem. Vännerna reagerar oerhört starkt, var och en på sitt sätt, trots att Rebecca uppmanar dem att se på helgen som en spontan avskedsfest av det som varit och samtidigt början på något nytt och spännande. Hon vill visa att en separation inte behöver vara någon katastrof. Självklart ska alla fortsätta umgås, precis som vanligt.Men efter skilsmässan blir ingenting som Rebecca har tänkt sig. Kontakten med kompisgänget blir allt sämre och Rebecca tvingas inse att som singel är man inte längre välkommen till parmiddagarna.Avskedsfesten är en roman om att bryta upp från ett långt äktenskap och behöva orientera sig i en okänd värld. Om hur man sakta skapar sig en ny identitet mitt i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Avskedsfesten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 4 november 2016

    Avskedsfesten är Anna Fredrikssons femte bok, och jag har läst alla hennes fyra tidigare, och jag har tyckt mycket om dom alla. Här är länkar till mina recensioner av dom: Sommarhuset, Lyckostigen, Augustiresan, och Tisdagsklubben. Alla böcker är helt fristående från varandra.

    Avskedsfesten är liksom dom tidigare böckerna, även den helt fristående från dom övriga. Och den är också precis som dom tidigare, mycket välskriven, väldigt lättläst, och beskriver relationer oerhört bra. Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson