Hon som vakar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-09
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137147901
Hon som vakar (e-bok)

Hon som vakar (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-09
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Författaren Elena har nyligen separerat från sin man och bor tillfälligt i ett radhus utan mycket kontakt med omvärlden. Den enda hon träffar regelbundet är sin syster, men deras relation är ansträngd och fylld av hemligheter.Håglös och med skrivkramp börjar hon iaktta grannfamiljen tvärs över gården. Bakom den prydliga fasaden tycks ett mörkt drama pågå mellan mannen och hustrun. Elena kan inte motstå impulsen att följa familjen Storm i smyg och ju längre hon går i sina ansträngningar, desto större blir oron för att något fruktansvärt är på väg att ske.När tonårssonen Leo söker kontakt med Elena får hon direktinsyn i familjens liv. Det blir tydligt att hans mamma är en kvinna med ett mörkt förflutet, en kvinna kapabel till fruktansvärda handlingar. Elena dras in i en karusell som snurrar allt snabbare och som snart hotar att leda till katastrof för både henne och familjen Storm.
Hon som vakar är ett psykologiskt relationsdrama med skärpa, svärta och stor spänning. Var går egentligen gränsen mellan vansinne och förtvivlan?

Formgivare: Nils Olsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hon som vakar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juli 2018

  Caroline Eriksson har gett ut fyra böcker. Först två historiska böcker som bygger på gamla verkliga mordfall, men dom två har jag inte läst.

  Sen så gav hon ut den psykologiska spänningsromanen De försvunna, som jag läste för ett par år sedan, och tyckte väldigt mycket om. Länken går till min recension av boken.

  Nu har jag läst Caroline Erikssons fjärde bok, Hon som vakar, som jag tyckte var precis lika bra som hennes förra bok.

  Boken är spännande, lättläst, gripand... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hon som vakar