Slutet på sommaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Årstidskvartetten (del 1)
Utgivningsdatum
2016-09-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137149066
Slutet på sommaren (e-bok)

Slutet på sommaren E-bok

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Slutet på sommaren" är den första fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvarett. Den nominerades till Svenska Deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2016.

En sensommarkväll 1983 försvinner en femårig pojke från en gård på den skånska slätten. Trots att hela bygden engagerar sig i sökandet hittas han inte, och sorgen och ovissheten får hans familj att långsamt falla sönder.

Tjugo år senare leder hans storasyster Veronica ett gruppterapisamtal i Stockholm, då en ung man plötsligt återger minnen av ett försvinnande. Berättelsen är skrämmande välbekant, och Veronica tvingas återvända till Skåne för att söka efter sanningen. Vad hände egentligen den där sommaren för så längesedan? Sommaren som aldrig tog slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Slutet på sommaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Slutet på sommaren
  Barbro, 24 februari 2018

  Annorlunda kriminalroman. Början lite seg men sedan blev den till ett gripande familjedrama och och lämnade även mycket åt fantasin. Blev själv rekommenderad den och vill gärna rekommendera den vidare. Har inte läst något tidigare av Anders de la Motte men den här boken gav mersmak.

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 september 2016

  Jag har läst alla Anders de la Mottes tidigare utgivna böcker, och tyckt mycket om dom allihopa. Alla har fått det näst högsta betyget från mig.

  Först så läste jag hans trilogi, Geim, Buzz, och Bubble. Och sen har jag läst hans två första böcker i en ny serie, MemoRandom, och UltiMatum. (Länkar till mina recensioner av alla fem böckerna).

  Och nu har jag läst ännu en bok av honom, hans sjätte och senaste bok, Slutet på sommaren, som är helt fristående från dom tidigare två s... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders De La Motte