Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2017-04-05
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Nordlund, Karl (foto)
Dimensioner
233 x 160 x 17 mm
Vikt
493 g
SAB
Lz Frisk, Viktor
ISBN
9789137149943
Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd (inbunden)

Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd

(23 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-04-05
65
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Med ADHD som motor till framgång

Det tog sjutton år. Sjutton år för länge. Innan superbloggaren och artisten Viktor Frisk fick sin ADHD-diagnos fick han inte rätsida på någonting. När läkaren sa: "Det står ju tatuerat ADHD i pannan på dig, hur har alla kunnat missa det?" var det många pusselbitar som föll på plats, men det blev även en rejäl tankeställare. ADHD förknippas ofta med något negativt, en sjukdom och belastning. Man klassas som dryg, jobbig och får många gånger höra att man dum i huvudet. Men för Viktor har diagnosen i stället öppnat totalt oväntade dörrar och han har lärt sig att dra nytta av sin rastlöshet och frenesi - ADHD:n har varit som en extra motor som drivit honom till framgång och rakt in i svenska folkets hjärtan.

Här berättar Viktor om sitt liv med ADHD. Om den struliga uppväxten på landet utanför Eskilstuna, om livet före diagnosen när ingen, absolut ingen, förstod honom. Om sin inre frustration, om tvivlen och skuldkänslorna. Men också om allt det positiva som han fått med sig från sina erfarenheter och hur han lyckats vända ADHD-diagnosen till en personlig superkraft.

Det här är boken som Viktor Frisk önskar att han, hans familj, lärare och kompisar hade kunnat läsa när livet var som tuffast. Han är storebrorsan som hjälper till att visa vägen till hur man kan hantera en vardag med ADHD. Här erbjuder han sina egna lösningar på det som många ser som ett hopplöst läge - vare sig det handlar om en hyperaktiv tonåring eller en frustrerad omgivning. För i Viktor Frisks värld är allting möjligt. Så länge turbomotorn är igång är det bara att tuta och köra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd
 2. +
 3. Fördel ADHD : var på skalan ligger du?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fördel ADHD : var på skalan ligger du? av Anders Hansen (inbunden).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  Madde , 17 januari 2018

  Denna boken var perfekt till både min son (12 år med ADHD) och för mig ( NPF-förälder)
  Boken är lätt att tycka om och man tröttnar inte.
  Jag köpte även ljudfilen vilket fungerade bättre för sonen.
  Jag rekommenderar denna till er med ADHD eller annan neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, lika mycket som till alla er som träffar dessa superkrafter i form av barn och unga.
  Tack till dig Viktor för att du skrev denna boken, som du gjorde.

 2. Som en käftsmäll
  bokmalen (Luleå), 27 juli 2017

  Den här boken är så otroligt viktig, både för de som har adhd och för de som känner någon som har det...
  Då jag själv arbetar som förskollärare så vet jag hur viktigt det är att bemöta barnen på rätt sätt. Boken är skriven med en enorm värme och mot slutet inser jag att läser med tårfyllda ögon

 3. Nya insikter
  Katja, 14 juni 2017

  ADHD är svårt att förhålla sig till. Mitt barnbarn har blivit diagnosticerad med detta. Boken ger mig hopp om att det går att leva bra ändå även om det innebär många problem.

 4. Fantastisk bok
  SH , 13 juni 2017

  En fantastisk bok som har hjälpt mig att se min ADHD som en superkraft och att det finns mycket positivt med diagnosen. Har inte läst någon bok som jag verkligen tycker om för att jag inte klarat av att läsa men denna bok har gjort att jag har läst den säkert 200 gånger. Lyssnar också på ljudboken och den är så bra för att jag följer med i boken när jag lyssnar på den. Tummen upp för denna fantastiska bok och tusen tack Viktor för denna bok. ❤

 5. Otroligt bra bok!
  Motocrossbrudeen, 10 maj 2017

  Ett mycket bra köp jag gjort!
  Har oxå fått min diagnos adhd sent i livet och känner verkligen igen mig i boken! En bok för både personer med och utan diagnos som verkligen borde läsas!

 6. Kanon

  Super bra bok , lätt att läsa , bra att det finns lite fakta i den med ! Bara älskar boken ! Kan lätt läsa om den många gånger !

 7. Kanon!
  Thomas, 29 april 2017

  Köpte den till grabben som har ADHD, var mycket väl mottagen. Viktigt ämne att tala om och ännu viktigare att man inte ser det som ett handikapp utan en tillgång.

 8. Bra bok!
  Carol Fagerström, 20 april 2017

  Det var mycket värdefullt för mig att läsa om hur Viktor hade det i skolan då jag jobbar med barn med autism och adhd. Det gav en mycket bra bild av vad han kunde har fått hjälp av då. Resten var också intressant.Fina bilder av den vackra mannen!
  Vi har beställt flera exemplar till min skola.

Visa alla 8 recensioner

Bloggat om Min superkraft! : så har jag lärt mig äls...

Bokvideo