Konsten att njuta av livet : och ändå få saker gjorda (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2017-01-17
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
220 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137150000
Konsten att njuta av livet : och ändå få saker gjorda (storpocket)

Konsten att njuta av livet : och ändå få saker gjorda

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2017-01-17
102
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter de framgångsrika Det blir alltid som man tänkt sig och Bli en vinnarskalle kommer nu Olof Röhlander med den personliga och inspirerande Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda.Vill du kunna njuta mer av livet utan att tappa styrfart? Hitta fram både till hängmattans vila och till arbetslusten? Här beskrivs njutandets konst på ett nytt och annorlunda sätt. Författaren vänder upp och ner på invanda föreställningar och förklarar till exempel varför man inte ska ta dagen som den kommer.Det är lätt att skjuta upp njutandet när vardagslunken tar över. Vi kämpar och stretar, hämtar och lämnar, bär matkassar, sitter på långa möten ? och somnar i soffan när dagen är slut. Men att njuta mer av livet är något vi kan öva på. Att se och uppskatta små saker i tillvaron. Att njuta av alla moment i en arbetsprocess. Att fokusera på det som faktiskt finns istället för på det som saknas. Att låta sinnesintrycken påverka upplevelser i högre utsträckning. Att finna njutning även i motgångar. Det kan bli en livsfilosofi som man ständigt utvecklar. Ett förhållningssätt som gör att du lyckas njuta i de mest oväntade sammanhang.Testa dig själv och kolla hur mycket livsnjutare du är! Konsten att njuta av livet ger massor av spännande infallsvinklar på en av livets stora frågor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att njuta av livet : och ändå få saker gjorda
  2. +
  3. Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning av Olof Röhlander (cd-bok).

Köp båda 2 för 371 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att njuta av livet : och ändå få saker gjorda. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Klockrent om att göra lagom
    Oskar Brandt, 24 maj 2017

    En klockren bok om vikten av balans mellan liv, träning och återhämtning. Författaren tror väl mycket på planering och att inte förlita sig på slumpen. Där tror jag mer på en blandning.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Konsten att njuta av livet : och ändå få ...